Odpoveď na príspevok od linda1408:
Dobrý večer, Viete mi niekto poradiť? Mám v rod… @linda1408 čo je to za otázka? Meníš iba vtedy, ked nefunguje a nedá sa opraviť. Pukanie by som nepovažoval za závadu, ale možno za špecifický pejav daného modelu. Spaľovacia komora je zložená z viacerých dielov, vytesnená a zoskrutkovaná. Tepelnou rozťažnosťou tie dielce pracujú a na tesnení dochádza k mikroposuvu, to je ten zvukový prejav, nie porucha.. Ked nebude ohrievať vodu a servisák povie, že oprava je nerentabilná, tak potom vymeníš za nový a možno iný model, ktorý pukať nebude. Iba, že by si bol veľmi bohatý človek a pukanie bolo neprekonateľnou záležitosťou.Odpoveď na príspevok od zicher:
@linda1408 čo je to za otázka? Meníš iba vtedy, k… @zicher Ja si myslim ze normalna otázka. Kotol je na stene ktorá je spoločná zo spálňou a môžem povedať že je to dosť otravné. Pretože to puka celodenne. Nie je to male lupkanie ktoré počuť len keď idem do kotolne. Preto sa o tom informujem. Ale ďakujem Vám za správu.Odpoveď na príspevok od linda1408:
@zicher Ja si myslim ze normalna otázka. Kotol j… @linda1408 skus odialit kotol od steny (dake konzoly), kotvit cez makke silentbloky a za kotol dat akusticku penu...