Pomôžte , poraďte , potrebujeme rýchlu stavbu 😉

Dobrý večer, milí modrostrechári 🙂 Prepáčte, že znovu otravujem, ale mám ešte jednu otázku. Je tu niekto, kto má montovaný dom z betónu – podobne ako panelové byty? Radi by sme sa poradili, pretože sa vôbec nevieme rozhodnúť. Či montovaný , murovaný alebo ten panelový... Jedno však vieme isto – chceme bývať čo najskôr. Nedá sa platiť zvlášť pozemok a zároveň nájom bytu, čo sú peniaze do vzduchu ... Radšej by sme už mali na pozemku dom, jednu hypotéku a bývali vo vlastnom. Má niekto takúto skúsenosť , že ste sa nevedeli rozhodnúť ale chceli ste bývať čo najrýchlejšie vo vlastnom ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od atmrodina:

Dobrý večer, milí modrostrechári 🙂 Prepáčte, že z…
@atmrodina S montovanou drevostavbou bývaš aj do 3 mesiacov.... Pokiaľ zvolíš solídnu firmu. Teda, to je čas výstavby.
Odpovedať
Profilova fotka
Pozemok predat a kupit hotove a byvas zajtra.
Odpovedať
Profilova fotka
ak chcete rychlo byvat, tak montovany dom, ked chcete stavat. ale najrychlejsie mate kupit nejaku novostavbu. pripadne aj starsi dom, ale nepredpokladam, ze chcete prerabat.
Odpovedať
My potrebujeme bývať čím skôr takisto a rozhodli sme sa pre murovaný. Vieš nájsť solídnu firmu, ktorá Ti ho do 6 mesiacov postaví. Aj keby to trvalo rok stále je to ok. Viem posunúť kontakt, ak napíšeš správu a máš istotu, že sú seriózni. Za mňa osobne montovačka je blud, ale neberiem to nikomu. Ak niekto je presvedčený, že to je ekologickejšie a nemá zásadný problém s tým, že všetko je drevené, tak nech to stavajú aj so slamy. Ja hovorím môj názor a to, že aj murovaný postavia rýchlo.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od fero1821:

My potrebujeme bývať čím skôr takisto a rozhodli …
@fero1821 môžte mi prosím poslať kontakt do správy ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

Pozemok predat a kupit hotove a byvas zajtra.
@wolodymyr pozemok sme teraz kúpili ... My chceme vlastné, čakali sme 2r na pozemok , kedy nám ho rodina predá ... A predala a nie za málo... Bývame pri KE ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?