Odpoveď na príspevok od matko59:
Zdravim viete mi poradiť ako zmeniť dispociu tak … @matko59 čo s takým vagónom? Jedine chodbu pristavať, alebo o plochu chodby z každej izby ukrojiť.Odpoveď na príspevok od matko59:
Zdravim viete mi poradiť ako zmeniť dispociu tak … @matko59 vprvom rade by bolo dobre tu dat citatelny podorys a nie prt obrazovky. Dalej bez osadenia na pozemku, svetovych stran, umiestnenia okien, urcenia nosnych stien, ti tazko niekto nieco poradi. Daj si tu namahu a prekresli si to poriadne, najjednoduchsie b nejakom online programe. Ale aj tak nechapem preco neides priamo za projektantom a ten ti povie co sa da bezproblemovo a co uz je napr zasah do statiky a co dodatocne musis urobit. Ci to chces rekonstruovat na tajnasa bez projektu?Odpoveď na príspevok od matko59:
Zdravim viete mi poradiť ako zmeniť dispociu tak … @matko59 Vymysleli ste uz nieco, ako by pripadalo do uvahy to pozmenit?Odpoveď na príspevok od wavrinecova12:
@matko59 Vymysleli ste uz nieco, ako by pripadalo… @wavrinecova12 dobrý deň, zatiaľ nie