Odpoveď na príspevok od patrik134:
Zdravim Kolko moze stat zbursnie tejto hospodarsk… @patrik134 len burat alebo aj odviezt? Lebo je rozdiel do toho drcnut a "nezostane po tom ani stopa"Odpoveď na príspevok od gadefox:
Doplním, že ľudia si nechávajú plné tehly, očisti… @stefanby ... a nielen to!... Ešte aj poplatky za uloženie odpadu na skládku... @mgx Mňa predvčerom takmer zabili s cenou na skládke, kam som odviezol sklennú vatu. Kategória "Tepelné izolácie (tzv. objemový odpad) = 247,50 €/tóna". Jeden naložený prívesný vozík je okolo 60 kg. A odhadom budem mať toho asi 15 vozíkov. Bežné zberné dvory po obciach/mestách to údajne nesmú brať a teda ku najbližšej licencovanej skládke to mám 20 km. Paráda. @gadefox ... a potom postupne sledovať, ako sa Ti ten tehlový plot pred očami rozpadá, drolí a Ty hrešíš chvíľu, kedy si sa rozhodol pre takýto druh plota 🤣Odpoveď na príspevok od stefanby:
@patrik134 len burat alebo aj odviezt? Lebo je ro… @stefanby aj odvoz by bolo najlepsieOdpoveď na príspevok od petersd:
@stefanby ... a nielen to!... Ešte aj poplatky za… @petersd nvm o nikom, kto by nebol s takýmto plotom spokojný - vrátane nového suseda na dome starých rodičov. Nový majiteľ starý dom zbúral, ale plné pálené tehly si uložil vedľa - samozrejme len zachovalé a nerozbité a museli mu ich očistiť od malty..Odpoveď na príspevok od mgx:
@patrik134 - strechu rozoberies, ak je krytina OK… @mgx preto sa takéto veci nerobia cez firmu, musí sa to riešiť na vlastné triko, svojpomocne s rodinou lebo sa nedoplatís, neviem si predstaviť žeby som mal búrať a už by som bol osklbany o 10k. Ale jasne, kto ma na to, není problém.