Zburanie hospodarskej miesnosti

Zdravim Kolko moze stat zbursnie tejto hospodarskej miesnosti? Ma 73m2 ale zaklady by sme nechali
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež mi pomôže takáto info na koľko ideme tiež búrať a pristavovat nové.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od patrik134:

Zdravim Kolko moze stat zbursnie tejto hospodarsk…
@patrik134 len burat alebo aj odviezt? Lebo je rozdiel do toho drcnut a "nezostane po tom ani stopa"
Odpovedať
Profilova fotka
@patrik134 - strechu rozoberies, ak je krytina OK, darujes na bazosi. Drevo spalis v krbe. Mury= povedzme 10x5mx2.5, bezna sirka 50cm. Kalkulacka, matematika zakladnej skoly. Takato hosp.budova bezne 40 m3. Mozes rozdrvit a pouzit ako zasyp pod nejaku cestu, ak nic, tak skladka/recyklat. Cena 5e od recyklatu az po 50e za stav.sut X 40m3=2000e. Plus bager a doprava/praca ludi. Ak nevies/nechces ratat, daj si urobit buraciu kalkulaciu a uvidis = 5-10k cez firmu.
Odpovedať
Profilova fotka
Doplním, že ľudia si nechávajú plné tehly, očistia ich a robia si (IMO pekné) ploty, čím zabijú 2 muchy jednou ranou (netreba odnášať do zberu a majú zadarmo matroš na plot). Nvm, či je to tento prípad..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gadefox:

Doplním, že ľudia si nechávajú plné tehly, očisti…
@stefanby ... a nielen to!... Ešte aj poplatky za uloženie odpadu na skládku... @mgx Mňa predvčerom takmer zabili s cenou na skládke, kam som odviezol sklennú vatu. Kategória "Tepelné izolácie (tzv. objemový odpad) = 247,50 €/tóna". Jeden naložený prívesný vozík je okolo 60 kg. A odhadom budem mať toho asi 15 vozíkov. Bežné zberné dvory po obciach/mestách to údajne nesmú brať a teda ku najbližšej licencovanej skládke to mám 20 km. Paráda. @gadefox ... a potom postupne sledovať, ako sa Ti ten tehlový plot pred očami rozpadá, drolí a Ty hrešíš chvíľu, kedy si sa rozhodol pre takýto druh plota 🤣
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od stefanby:

@patrik134 len burat alebo aj odviezt? Lebo je ro…
@stefanby aj odvoz by bolo najlepsie
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od petersd:

@stefanby ... a nielen to!... Ešte aj poplatky za…
@petersd nvm o nikom, kto by nebol s takýmto plotom spokojný - vrátane nového suseda na dome starých rodičov. Nový majiteľ starý dom zbúral, ale plné pálené tehly si uložil vedľa - samozrejme len zachovalé a nerozbité a museli mu ich očistiť od malty..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@patrik134 - strechu rozoberies, ak je krytina OK…
@mgx preto sa takéto veci nerobia cez firmu, musí sa to riešiť na vlastné triko, svojpomocne s rodinou lebo sa nedoplatís, neviem si predstaviť žeby som mal búrať a už by som bol osklbany o 10k. Ale jasne, kto ma na to, není problém.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?