Nova elektrina a voda

Dobrý deň chcem sa opýtať zdedil som dom kde je cca 7 miestnosti vrátené aj chodba aj kúpeľňa chcem dávať natiahnuť novú elektrinu samozrejmé iba káble drážky si vysekam kadiaľ pôjdu.natiahnutie vody plus kúrenie je to stary dom kde to treba všetko urobiť.dajme.tomu že by to bola dĺžka či vody natiahnutia aj lektriny aj trúbky na kúrenie cca 80 mpopri stenách.len sa chcem opýtať aká cena je by mohla byť za to .mám na ruke 35 000€bude mi to stačiť ďakujem za odpovede
Odpovedať
Profilova fotka
@miroslavmician zacat treba vodou a kurenim, elektrika lahsie obide co treba. Zacat treba projektom, aby si vedel co-ako-a-kade tahat. 35k je bohaty rozpocet, ak je to len na vodu/kurenie/elektrinu, stacit by to bohato malo. Ak na celu prestavbu, tak nebude.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@miroslavmician zacat treba vodou a kurenim, elek…
@mgx nie je to iba natahat vodu elektrinu a kúrenie
Odpovedať
Profilova fotka
@miroslavmician zaloz si album a nahraj tam dispoziciu a fotky z interieru/exterieru kvoli predstave. Mal by si vediet, ake mas aktualne tepelne straty (nejake info o spotrebe plynu/elektriny) za rok, vypocet tepelnej straty a kde sa chces dostat (aktualny stav, ci budes zateplovat?). Projekt kurenia (radiatory/podlahovka?), typ kurenia (TC/KK/drevo/nuklearny reaktor :) s projektom vody, projekt elektrina. Za projekty das maximalne 1000e aj s energ.certifikatom, budes presne vediet co-ako-kade. Podla projektu a vypoctu tepelnych strat si das urobit vykaz/vymer alebo das nacenit jednotlive moznosti kurenia/vody a ponuku na elektriku. Samozrejme, projekty robit nemusis, ale potom montujes somariny a usetrene peniaze vrazis do veci, ktore ti netreba. Je to na tebe.
Odpovedať
Voda tam nieje teraz kopať studňu a robiť prípojku a od prípojky sa bude tahat voda .lektirina ako-tak áno len treba vymeniť káble to je nič.kurenie tak isto není bude sa robiť nové zatepľovať teraz sa nebude časom áno.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?