Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@webster11 Ešte ma napadá, že by sa mohli tie st… @frantisekca no strechu robila firma tak dúfam ze aspoň tá je OK fakt lebo ne také prachy opýtaliOdpoveď na príspevok od jaros55:
ak je stena studensia ako ostatne casti izby, moz… @jaros55 nie je studensia pretože je to vnútorná stena. Aj jedna aj druhá strana je vnútorná.... Parozabranu na stenu? To by celý SDK musel ísť dole zo steny nie? A ten náter sa dáva kam a ako? Ci v tomto prípade nič? Ak je to vnútorná stena?Odpoveď na príspevok od webster11:
@jaros55 nie je studensia pretože je to vnútorná … @webster11 pekne to vyrez ten SDK a vyber nech to mozes pozriet ako to je vlhke. a odpoved na zrazanie moze byt pod SDK..., nieco kovove, roxor, kamen. ked ano, tak to nahradis EPS... ved ked mas hladke omietky, to krasne zasadrujes, zamalujes tiez som mal problemy, na stene kvitla omietka, ale pricina jasna, sused kupelka a asi tecuci odpad alebo bateria. ale samozrejme lenivec, nechcel vysekat obkladacku a opravit to. tak som dal dole omietku a natiahol vonkajsi kleber a potom sadru a je pokoj... drzim palceOdpoveď na príspevok od silviu:
@webster11 pekne to vyrez ten SDK a vyber nech to… @silviu veľmi pekne ďakujem za rady. Skúsim najprv hore na streche silikónom zatmelit tento spoj strechy prístavby s hlavou časťou domu, či si to tam náhodou nie kde nenachádzajú cestu, aj keď za 5 rokov si nenasla no skúsim to. Ak to nepomôže budem musieť vyrezat nejako ten kus SDK aj keď si ani neviem predstaviť ako... Rozmýšľal som ešte vykruzit tam dieru nech to vetra a dat na dieru nejakú ozdobu alebo niečo nech ju nevidno... Ja ako laik co do toho nerozumie...