Čo spôsobuje mokrý fľak na stene z vonkajšej strany?

Profilova fotka
Dobrý deň. Chcem sa spýtať ci by ste mi vedeli povedať co môže spôsobovať ten mokrý fľak na tom styrodure (5cm) plus sietka, lepidlo. Ako vidíte na fotkách tak tam je taky betón co som obkopal a dal naňho nopovu predtým než sme dávali štrk. Keď tak nadvihnem nopovu tak je všade sucho okrem toho miesta kde je fľak tak je ten betón mokrý. Z vnútornej strany tej steny mam také schodisko otvorené a vchod do domu, tam z vnútornej strany nevidno žiadny fľak. Zatiaľ. Viete mi poradiť aké úkony spraviť pred tým než tam časom pôjde zámkova? Aby som to potom už nemusel rozoberať zase. Ďakujem pekne vopred za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
Asi je tam najhlbsie miesto tej "drenaznej ryhy", co si vykopal okolo...po dazdi tam stecie voda,ktora sa potom vyparuje a zraza. Ak to chces riesit, prerez lepidlo tesne nad terenom a vypln silikonom.
Odpovedať
@predaj_roznych_veci ja by som ten zahyb nopovky k soklu odrezal
Odpovedať
Profilova fotka
@kaspy ďakujem za odpoveď, obyčajný silikón co používam napríklad okolo umývadla ale máte na mysli nejaký špeciálny silikón?
Odpovedať
Profilova fotka
@rapidek tiež som nad tým premýšľal. Aj keď aj inde je zahnutý a iba tam to je mokré.
Odpovedať
Profilova fotka
a uz sa ti to podarilo nejako vyriesit? lebo ako ak je to aj inde rovnako zahnute, tak podla mna stat sa moze tak ci tak, ze ti to zrovna len na tomto jednom mieste spravilo.
Odpovedať
Profilova fotka
@skrekyno ahoj, zatial je to rovnaké lebo som odcestovany, ale budúci tyzden prídem domov, skusim odrezat tu nopovu zahnutu smerom k domu, tu vrchnu cast a trochu podrezem a vyplnim tym silikonom ako radili tuto chlapci. len ked to je mokre aj za tym styrodurom tak neviem co potom. napisem sem potom buduci tyzden, uvidime, aj ked si myslim ze to ta nopova nebude kedze 12m je zahnuta a len na tych 50 cm je to mokre...
Odpovedať
@predaj_roznych_veci https://www.modrastrecha.sk/forum/zak...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?