Závesné wc v malej kupelni

Ahojte Mohli by ste mi prosím poradiť? Chystám sa rekonštruovať mini panelákovej wc, rozmer podlahy je 1.1m x 0.8m. Vzadu za stenou je stupacka. Zmestí sa do takejto mini kúpeľne závesné wc? Alebo mám radšej dať klasické?
Odpovedať
Myslím že závesné a klasické ma v podstate rovnaký rozmer. 1,1 m je šírka alebo dĺžka?
Odpovedať
1.1m je dlzka
Odpovedať
@one_ize ked das dvere otvarave von, tak to bude ok.
Odpovedať
@one_ize ak vies dat zavesny system do stupacky, tak zavesne zaberie menej miesta.
Odpovedať
@dent áno, mám dvere otváracie von. @akvi to som ani nevedela, že sa dá
Odpovedať
@one_ize rataj 12-15 geberit, plus 50cm wc+ este obklad. Neostane vela...ale myslim ze by to slo
Odpovedať
@one_ize bude to vychádzať len ltt ale mohlo by sa to tam zmestiť. Už záleží na vás ako veľa miesta potrebujete na pohodlné sedenie aby si nohy nemal na chodbe pomaly 😄 😄
Odpovedať
@one_ize viem, ze niekomu sa da posunut, aj par cm obcas pomoze, zalezi od konkretnej stupacky. Niekto nepohne ani cm, lebo ma hned rury, ale v niektorych bytoch je tam dost medzera, tak sa da.. Mna to zaujalo u kamaratov v byte, mali tam podozrivo vela miesta 😄, tak mi vraveli, ze sa im to dalo posunut..
Odpovedať
@one_ize áno, mala som to tak a bolo tam potom o par cm viac miesta. Vodár mi to tak upravil, ze konstrukcia isla co najviac k stupackam. http://www.modrastrecha.sk/blog/manil...
Odpovedať
@one_ize zmerala som u nas v dome, mame aj aj.. - zavesne WC- geberit plus misa zabera 66cm, klasicke WC zabera 64cm.. Takze ten rozdiel je ozaj minimalny. A urcite sa da kupit aj kratsia misa, ako mame my.. My sme neboli obmedzeny priestorom, takze sme to neriesili..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?