Biele podlahové lišty

Dobrý deň. Prerabame starý panelakovy byt, môj plán je dať ku podlahe biele plastové lišty. Človek, kt. nám prerába byt neodporúča dať biele, lebo že v byte sú veľmi krive steny. Mne sa tie hnedé nepáčia, rada by som dala tie biele. Môžete mi prosím poradiť čo robiť v tomto prípade, keď sú krivé steny? Ďakujem pekne
Odpovedať
Ahoj, mame podobnu skusenost zo stareho bytu. Biele plastove listy mozes kludne dat aj pri krivych stenach, len treba vybrat taky typ, co je trochu flexibilny, teda nie uplne tvrdy plast, ale taky, co sa jemne prisposobi nerovnostiam. Ak su steny fakt velmi krive, bude vidno medzery, ale da sa to vyriesit napr. akrylom alebo silikonovym tmelom v bielej farbe, jednoducho sa spary vyplnia a potom to posobi cisto. 🙃
Odpovedať
Plastove pruzne su aj biele, dokonca najdes aj take, co sa dost poddobaju na tie "drevene". Treba hladat na internete
Odpovedať
Profilova fotka
v hornbachu alebo obi maju MDF biele listy, pri krive steny idealne. Dobre sa rezu, na rozdiel od plastu netreba kupovat specialne rohove tvarovky, staci dobra pokosova pila Pruzne su tiez dost, pre krive steny idealne. Tam kde su spary velke, das lacny biely akrylovy tmel.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od ejkej:

Dobrý deň. Prerabame starý panelakovy byt, môj pl…
@ejkej Tak pan asi vie o com hovori predsa a radsej dat na slova odbornika, ktory s tym ma xrocne skusenosti ako ist len podla toho co sa mi paci. A ved ono sa zakazdym da najst nejaky ten kompromis, len treba hladat na nete trosku :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?