Zmena dispozície domu: rady a nápady na stavbu

Ahoj, prosim poradte co zmenit alebo vylepsit na zaklade skusenosti. Sirka domu je limitujuca. Je to maximum. Technicku miestnost by som rada mala vacsiu ale nevidim moznost ako ju zvacsit. Na poschodi nam zatial napadlo wc presunut na miesto kde su aktualne dve umyvadla aby bolo priame vetranie. Kupelna by ostala v tvare L ale zrkadlovo otocena. Wc aj kupelna by boli aj nadalej samostatne. Manzelovi sa nepacia dvere zo spalne hned pri schodoch. Ak by sa zmenila dispozicia wc tak by sme ich presunuli na miesto kde je teraz wc. Ja by som este chcela osvetlit dennym svetlom schodisko. Sever je vpravo ako je TM, obyvacka je z juhu. Za pripadne postrehy dakujem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mionag:

Ahoj, prosim poradte co zmenit alebo vylepsit na …
@mionag rozmery sa nedau citat
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wivik:

@wivik
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wivik:

@wivik neviem, ako to pridat. Ja to mam pekne ostre, a ked to pridam sem tak je to rozmazane...
Odpovedať
ja by som ten vrch zmenila takto.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od btus:

ja by som ten vrch zmenila takto.
@btus no ale tym padom by bolo wc v kupelni, chceme mat oddelene. Len to wc sme chceli presunut kvoli priamemu vetraniu
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mionag:

@btus no ale tym padom by bolo wc v kupelni, chce…
@mionag jedno samostatné máš dole, takže to spoločné prežijete. Lebo ináč sa tými váklankami len pripravuješ o miesto. Ja som ešte romýšlala trochu pozmeniť spodok, ale to neviem, či by sa Ti páčilo. Môžem nakreslť.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od btus:

@mionag jedno samostatné máš dole, takže to spolo…
@btus dole mame tiez wc v kupelni. Preto hore malo byt samostatne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?