Tehla Termobrik Pezinské tehelne

Ahojte, stavali ste niekto v poslednej dobe z Termobriku brúsenej tehly? Chceme stavať z 30tky brúsenej asi na penu keďže je to čistá robota. Poprosím o nejake referencie ďakujem 🙏
Odpovedať
Nikto nič ? 🧐
Odpovedať
Aj som si myslel že tu zdochol pes 🤣
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jozeff32:

Aj som si myslel že tu zdochol pes 🤣
@jozeff32 treba sa opýtať majstrov alebo pozrieť v stavebninách osobne. Aktuálne neviem, ale cca pred 3 rokmi všetci brali termobrik. Bol veľký dopyt, tak boli na tom lepšie ako porotherm, lebo sa nestíhalo vyrábať. Vtedy záviselo asi aká bola smena a v akom stave formy. Niekedy to vyzeralo že prišla 2.trieda tehál tak mal porotherm reklamácie. Aj heluz išiel chvíľu dolu s kvalitou. To bol ale ten čas keď všetci všade stavali a nebol ani polystyrén ani tehly a sklady vyprázdnené. Teraz je to zas ukludnené, ale pokiaľ sa nič nezmenilo tak termobrik je v pohode.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marsdm:

@jozeff32 treba sa opýtať majstrov alebo pozrieť …
@marsdm áno rád by som to videl aspoň osobné tu tehlu niekde ale žiaľ všetci majú všetko len na celé palety...majstrov sa nemam akých pýtať plánujem to robiť sám
Odpovedať

@marsdm áno rád by som to videl aspoň osobné tu t…
@jozeff32 nie, nezdochol tu pes, ale mozno si treba len pockat na odpoved. nie kazdy, co temu vidi musel stavat prave takto 😉
Odpovedať
3 roky dozadu mi robili prístavbu z termobrik 300, lepili penou všetko v poriadku. Prístavba stojí. Aj sme to testovali: zlepili sme dve tehly a o 5 minút tým začali búchať, a držalo to ako hluchý drevo.
Odpovedať
Profilova fotka

Ahojte, stavali ste niekto v poslednej dobe z Ter…
@jozeff32 Termobrik neviem posúdiť (máme Heluz), ale ak by som staval znova, jedine brúsená tehla. Stojí síce viac, ale spočítaj si to: miešačka + pomocník, ktorý mieša + dovoz piesku + murári + pomocníci. Ak ti postavia múr krivo, treba viac materiálu na omietku..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?