Podorys

Zobraz úvodný príspevok
Dobry den,finalizujeme studiu nasho rd a potreboval by som poradit ohladne dispozicie obyvackukuchyne,konkretne ci je stastna verzia "osamoteneho"kuchynskeho stola,ci lepsie by bolo vymenit kuchynsku cast s jedalenskou...Vopred vdaka za vase postrehy,podnety,kritiku 😉
Odpovedať
1
2
Vsetkym zucastnenym velmi pekne dakujem za rady,idem to prekopat,minimalne kuchynu vymenit za jedalen a uvidim co s krbom😉👍👋
Odpovedať
@jozo85 pokiaľ máš zo západu iba 2m medzi plotom a domov, tak by som tam nedávala vchod. A už vôbec nie, ak je možnosť, že tam časom vyrastie ďalší dom. Rovnako tie okná aktuálne z kuchyne, ak do budúcnosti bude zo západu dom, tak vám budú vidieť do denného priestoru. Treba zvážiť. Máš aj vizualizáciu ako bude vyzerať dom od ulice? Že iba vchodové dvere a nič viac na 10,5 x 6(?) metrovej stene?
Odpovedať
Profilova fotka
To nie je obchadzanie. Branku, plot asi este nemas, branka by bola na zapadnej strane a chodnik rovno k boku domu. Ak nie, mozes kreslicovi povedat ze by si chcel kupelnu pri izbe/satniku, vchod zpredu, striesku(!) Skrina co je zakreslena vo vchode je nejaka uzka, ziska by sa hlbka aspon 60cm na kabaty a ostatne. Vy, rodicia ste vanovi, ked uprednostnite mat vanu a nie sprchu? Hore, ked jeden bude brzdit WC rano, druhy bude netrpezlivo cakat. Na terasu planujes aj nejaku vonkajsiu cesticku, ked budete v lete cakat znamych? Na tom zapade je to ako? Dom ci pole?
Odpovedať
@jozo85 tak, to už je na tebe ohľadom toho vstupu. Mne zas nepríde praktické chodiť cez celú chodbu okolo všetkých miestností. Čiže ja by som si radšej dala vchod z boku. Ale samozrejme tvoj dom, tvoj hrad... Cize urob si tak, aby si sa ty tam dobre cítil.
Odpovedať
@lenkito10 vana bude s sprchovou zastenou- hore bude sprchovy kut,cesticka urcite nejaka bude ale tam este niesme
Odpovedať
@jozo85 Podla mna velmi dobre vyriesene.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?