Galéria (otvorený priestor)

Prosím vás máte niekto bungalov s galériou (otvorený priestor) nad obývačkou? Prípadne obývačkou a kuchyňou? Ak áno môžem poprosiť foto?
Odpovedať
Profilova fotka
@daniela87sk
Odpovedať
@bookeeper tie trámy ste tam chceli zámerne? alebo ste len nedali strop?
Odpovedať
Profilova fotka
@slavoslav tie tramy su sucast krovu strechy a planovali sa od zaciatku.
Odpovedať
@bookeeper tie tramy tam podla mna velmi dobre vyzeraju. To drevo myslim, ze to cele tak viac zutulni. Mne sa to paci. Len neviem podla zadania temy, ci myslela konkretne taketo riesenie. Mne napadlo ci nahodou nemala na mysli otvoreny priestor jak chodba alebo nieco, ze kde by mohla byt kniznica alebo nieco, taky otvoreny alebo balkonovy priestor, neviem ci mi rozumies.
Odpovedať
Profilova fotka
@karcika8 Rozumiem, lenže pri bungalove a sklone strechy 25 st. Si celkom dobre neviem presdstaviť priestor na obytnu miestnosť. 8-)
Odpovedať
@bookeeper vyzerá to dobre, ale tiež som nepochopila čo tam chcete dať ešte? Keď si tu nájdeš na MS je tu veľa tém, a ľudia tam pridávali vlastné fotky.
Odpovedať
@daniela87sk ahoj, posielam nasu galeriu. máme už aj SDK a vymalované, ale novšiu fotku zatial nemám.
Odpovedať
Profilova fotka
@adele22 čo by som tam mal ešte dávať? Je to otvorený strop.
Odpovedať
@bookeeper no veď to som nepochopila, je to super urobené a krásne to vyzerá.
Odpovedať
Profilova fotka
@bookeeper wau, veľmi pekné ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bookeeper pecka! Pôsobí to tak monumentálne alebo ako to opísať, že to tak moc opticky zväčší ten priestor, to je super!
Odpovedať
Ďakujem vám za fotky áno presne také som myslela momentálne sme v štádiu riešenia projektu preto sa rozhodujeme ako čo :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@en_em nemáš obavu, že by ste mali potom problém nejako s vykúrením? :-)
Odpovedať
@cielo33 Ahoj, zatiaľ ani nie, máme podlahové kúrenie + krb. Na galérii je príjemne, a počas celého roka od kedy máme zateplené vnútri máme bez kúrenia vzdy okolo 22-23 stupnov. Od nôh nám nebude zima a to je myslím ze hlavné :) ale uvidíme v zime.
Odpovedať
Profilova fotka
@en_em pri takomto rieseni, je podla mna podlahove kurenie velmi podstatne, keby nebolo tak to by bol problem, ale takto myslim, ze sa ani nemate coho bat, myslim ani do buducna ;-) Zabradlie mate v plane ake? Ci presklenie?
Odpovedať
@marcelloo Dakujem, tiež si myslím že sa nemáme čoho bát. A my sme aj tak papučkové typy :) mali sme v pláne presklené, ale nad terasové dvere máme v pláne klimatizáciu a cez to sklo sa bojíme že tú galériu dosť nevychladí. Je to teda ešte v štádiu riešenia :)
Odpovedať
@en_em to áno, podlahovka v takomto priestore bol veľmi dobrý nápad. To potom máte aj zateplené dobre, keď taká teplota :-)
Odpovedať
@cielo33 je tam cca 25-30 cm nafukanej peny všade :) a to zvonka ešte len budeme zateplovať :)
Odpovedať
@en_em tak to potom bude fajn aj v lete tam ;-) Držím palce nech to ide ako po masle ;-)
Odpovedať
Ako vyzerá to super, keď je to takto spravené, len fakt sa s tým treba vyhrať, aby sa z toho v lete nestal napríklad len skleník, v ktorom sa nebude dať existovať. Ako ste dopadli s energetickou triedou, tieto otvorené priestory mávajú dosť vysoké triedy
Odpovedať
@stretox Ako som písala vyššie, v lete je všade v dome cca 22 stupnov bez nejakého chladenia. Obývacku s kuchynou máme na východnú stranu takže sem nepečie len doobeda :) Podľa projektu sme v A0 dokonca :)
Odpovedať
Profilova fotka
@stretox s tym vyhranim je to pravda, narocnejsie ako klasicky strop. Tiez nemame problem s prehrievanim. Stresne okna su na sever a len na polhodinu rano do nich zasvieti slnko.
Odpovedať
Profilova fotka
krasne, mne sa toto tak paci a zvlast ak je vidno aj hrady. krasne fakt
Odpovedať
Profilova fotka
@bookeeper dobry den smiem sa spytat ci ste na tramy niekde specialne hladali drevo ?ideme tiez priznavat tramy .nemam predstavu co taka sranda vlastne stoji ? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Drevo bolo neupravene z pily, potom som ho brusil pasovou bruskou. A nasledne olejova lazura. Inak z pily uz bolo pomerne pekne rovne. Pilene vidiovou pilou.
Odpovedať
Profilova fotka
Na inspiraciu. (Nie je to u nas)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?