Vodovodné potrubie - zápach

Zdravím všetkých diskutujúcich :) Jedná sa o vodovodné potrubie v rodinnom dome. V dome sú tri vetvy vodovodného potrubia všetky sú napojené z jednej vodovodnej prípojky a jedného zásobníka s teplou vodou. Voda z tretej vetvy má mierny akoby fekálny zápach, hlavne teplá voda. Tá tretia vetva bola robená teraz na jar - plastové rúrky. Akoby v tom potrubí bola nejaká nečistota, neviem. Skúšal som už viac krát nechať dlhší čas odtekať horúcu cca 60stupňovú ale aj studenú vodu ale po čase stále pociťujem zápach. Teda keď vodu odpustím zápach už nieje cítiť ale keď ju pustím na druhý deň tak ho opäť cítiť. Zdá sa, že ten zápach postupne slabne, ale stále je cítiť. Stretol sa niekto s podobnou situáciou ak áno ako to riešiť?
Odpovedať
Nemá niekto skúsenosti ako odstrániť ten zápach z vodovodného potrubia?
Odpovedať
Profilova fotka
@tomstein a zdroj vody je co vlastna studna ci voda z vodarni, Kolegovi v ČR zlahka smrdela voda ako vajcovka ked som sa sprchoval teplou vodou, ale slo o hlbinny vrt a zrejme dake mineraly. Ked sa zohriali smrdeli... :-D
Odpovedať
Zdroj vody je verejný vodovod. V dome nám tečie voda, ktorá je OK. Teraz na jar sme napojili letnú kuchynku, neviem možno bola nejaká nečistota v tých trubkách. Tak reku či niekto nemá skúsenosť ako to vyčistiť bez nutnosti rozoberania trubiek, lebo tie už sú za sadrokartonom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@tomstein Dobry den ako sa vam podarilo odstrániť zapach z vodovodneho potrubia. Lebo nam zapacha voda z vodovodu,ked pustím.
Odpovedať
Zdravím, zápach sa podarilo odstrániť po nejakom čase čo sme stále odpúšťali vodu teplú aj studenú sa akoby ten zápach vytratil a momentálne je to v poriadku
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?