Vodovodne potrubie na sukromnom pozemku

Mal niekto skusenost s tým, ze ked kopal vodovodnu pripojku tak zistil, ze vodovod.potrubie mu ide cez pozemok? Zistili sme, ze vodari v tom maju totalny bordel, plany im nesedia a ani na katastri to neni zaznamenane , ze na nasom pozemku je tarcha. Rozkopali sme celu cestu a nakoniec sme zistili, ze voda je tahana cez nas pozemok! Ak mal niekto takyto problem ako ste to riesili? Dakujem
Odpovedať
A kto ho tam vykopal? Vodari, ci nejaky sused? Ako dlho tam je to potrubie?
Odpovedať
treba zistit ci je vodovod živy a riešiť to vsetko s vodarnami
Odpovedať
@24monika11 treba do toho zatat a ked vystrekne voda, treba zavolat vodarom, ze to maju prist prelozit ;-)
Odpovedať
@24monika11 Tiez mame na pozemku vodovodne potrubie, nespravis s tym asi nic, dakedy sa robilo kadejako... prekladku asi platit nebudes a keby aj bolo by to treba riesit aj s ostatnymi tazke asi beznadej.
Odpovedať
@24monika11 Ak to nieje nikde oficiálne zaznačené a ani zapísané tak to tam teda ani nie je. Ja by som to odtiaľ vykopal a prerezal rúry.
Odpovedať
To potrubie je tam od 50tych rokov. Dnes sme boli u vodarov a ze spravia prekladku. Tak som zvedava!
Odpovedať
Aj u našich je na jednej ulici vodovod (cca 250 m) už 50 rokov v predzáhradkách... a zatiaľ to nikomu nevadilo. Dokonca ani o žiadnej poruche na ňom neviem. Jediné, čo museli vlastníci pozemkov strpieť, bolo rozkopanie od rúry po plot (cca 2m), keď robil prípojku sused oproti, ktorý tam postavil nový dom.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?