Veľkosť ističa v dome

Zobraz úvodný príspevok
Dobrý deň, chcel by som sa poradiť a opýtať či tu neodpovie nejaký fundovaný človek na moju otázku. Idem žiadať o elektrickú prípojku. Dom ešte sa len bude stavať. Ide o to, aký veľký istič mám požadovať do domu od distribúcie. Elektrikári mi radia 3x25A a iný zase že hoc aj 3x32A. Ale pri pripojení je rozdiel sto eur za poplatok a zároveň ročne za väčší sa platí o 28 eur viac. V domu bude iba elektrina. Vykurovanie tepelným čerpadlom a taktiež bude vlastná studňa s čerpadielkom a aj tepelné čerpadlo na vykurovanie bazéna a taktiež rekuperácia, okrem iným spotrebičov v kuchyni. Zopakujem, že jedny mi hovoria že 3x25A to utiahne ale zase iný, že hoc keď ma to veľa nestojí tak nech dám 3x32A. Prosím o Vašu radu. Ďakujem.
Odpovedať
1
4
5

Odpoveď na príspevok od angel1:

Kde sa vlastne rieši zníženie kapacity? Na SSD? T…
@angel1 kde si bol doteraz?pozerám že si bryndziar- ZV, ak by si to nahlásil do konca júna mal by si výmenu zdarma, akurát si musíš kúpiť za svoje istič, mení sa len v SSD lebo doteraz bola rovnaká cena, pre všetke veľkosti ističov
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@angel1 kde si bol doteraz?pozerám že si bryndzia…
@duzu istič mám kúpený. A to som nejak nezachytil, že sa teraz za to platí
Odpovedať
Profilova fotka

@duzu istič mám kúpený. A to som nejak nezachytil…
@angel1 áno, platíš za znovu-zaplombovanie elmera (ZSE napr. 40 Eur). Čítal som, že do konca júna malo stredné Slovensko výnimku a bolo to zadara..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gadefox:

@angel1 áno, platíš za znovu-zaplombovanie elmera…
@gadefox pozeral som cenník, tu je to myslím tiež do 40. Tak zase, nie je to likvidačné.... čo už?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Politiku sem naozaj ťahať netreba...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom. @rapidek čudujem sa že toto admin nemaže
Odpovedať
Ej ale som brnkol niekomu na nos 😉 Cieľom povzdychnutia nebolo uraziť voličov, či nevoličov.......ale naozaj za posledné dva roky stúpli poplatky všade.
Odpovedať

Ej ale som brnkol niekomu na nos 😉 Cieľom povzdyc…
@angel1 neviem ci si niekomu brnkol po nose, ja som tam videl autizmus, a dvojaky meter. Ja nepatrim do ziadneho politickeho tabora 😉
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@angel1 neviem ci si niekomu brnkol po nose, ja s…
@rapidek autizmus a dvojaky meter? A to si uz ako vymyslel? :D
Odpovedať
Ti, co mate Magnu, aky program tam mate pri FVE a TČ?
Odpovedať

Ti, co mate Magnu, aky program tam mate pri FVE a…
@angel1 ak sa nemýlim má k tomu zvlášť cenník, no nepatrí to do tohto vlákna, admin to zmaže neodbočuj
Odpovedať
1
4
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?