Odpoveď na príspevok od angel1:
Kde sa vlastne rieši zníženie kapacity? Na SSD? T… @angel1 kde si bol doteraz?pozerám že si bryndziar- ZV, ak by si to nahlásil do konca júna mal by si výmenu zdarma, akurát si musíš kúpiť za svoje istič, mení sa len v SSD lebo doteraz bola rovnaká cena, pre všetke veľkosti ističovOdpoveď na príspevok od duzu:
@angel1 kde si bol doteraz?pozerám že si bryndzia… @duzu istič mám kúpený. A to som nejak nezachytil, že sa teraz za to platíOdpoveď na príspevok od angel1:
@duzu istič mám kúpený. A to som nejak nezachytil… @angel1 áno, platíš za znovu-zaplombovanie elmera (ZSE napr. 40 Eur). Čítal som, že do konca júna malo stredné Slovensko výnimku a bolo to zadara..Odpoveď na príspevok od gadefox:
@angel1 áno, platíš za znovu-zaplombovanie elmera… @gadefox pozeral som cenník, tu je to myslím tiež do 40. Tak zase, nie je to likvidačné.... čo už?Odpoveď na príspevok od angel1:
Ej ale som brnkol niekomu na nos 😉 Cieľom povzdyc… @angel1 neviem ci si niekomu brnkol po nose, ja som tam videl autizmus, a dvojaky meter. Ja nepatrim do ziadneho politickeho tabora 😉Odpoveď na príspevok od rapidek:
@angel1 neviem ci si niekomu brnkol po nose, ja s… @rapidek autizmus a dvojaky meter? A to si uz ako vymyslel? :DOdpoveď na príspevok od angel1:
Ti, co mate Magnu, aky program tam mate pri FVE a… @angel1 ak sa nemýlim má k tomu zvlášť cenník, no nepatrí to do tohto vlákna, admin to zmaže neodbočuj