Súhlas od suseda pre výkop ele.prípojky

ahoj, musíme kopať elektriku cez susedov pozemok,nemáte niekto vzor tohto súhlasu? Ďakujem :-)
Odpovedať
ale čo ak ti ho sused nedá?, to musí len pre verejný záujem, i odpredajom pozemku, ale nie pre jednotlivca, dostal si stavebné povolenie a obec ti nevie zabezpečiť pripojenie?sused sa ako vyjadril na stavebné povolenie?
Odpovedať
Ahoj jediný vzor ktory prinúti suseda aby súhlasil s kopanim elektriky cez jeho pozemok je vzor 58. Samopal vzor 58[1] (také nazývaný Sa vz. 58) je československá samočinná puška určená k ničení živé síly a lehce obrněných cílů.
Odpovedať
:) zaujímavé https://www.modrastrecha.sk/forum/sta...
Odpovedať
na pripojku treba projekt kadial a takato vec -vecné bremeno hadam napôjdeš cez kuchynu jemu opýtaj sa ho na jeho názor a možno sa to nejaké tlačivá typyzované aj zakresliť to treba a čo neriešiš s úradníkmi takéto veci.
Odpovedať
ak nechcete natahovat stavebne konanie, tak si zoberte projekt, ukazte ho susedovi, a nechajte si od neho podpisat cestne vyhlasenie, ze suhlasi s vybudovanim elektrickej pripojky cez jeho pozemok podla predlozeneho projektu, a s formou zatazenia jeho pozemku (vecne bremeno, prenajom, apod.) a geometricky plan, aka cast pozemku je takto zatazena (aby nebolo vecne bremeno na cely pozemok suseda...). Ale podstatnejsie je spytat sa na stavebnom urade, co presne po Vas od suseda budu chciet, mozno aj nic, len bude sused ucastnik stavebneho konania, v ramci spravneho konania mu daju priestor na vyjadrenie a ak nebude proti, resp nevznesie namietku, tak tu pripojku tak ako je navrhnuta schvalia.
Odpovedať
Žiadny stavebný úrad Ti nevydá stavebné povolenie alebo súhlas k drobnej stavbe na cudzom pozemku bez toho, aby si preukázal nejaký právny vzťah k tomuto pozemku. Minimálne budeš potrebovať zmluvu o budúcej zmluve o zriadení vecného bremena.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?