Odpoveď na príspevok od darthvader:
Zdravím, Plánujem rozvod vody v dome a chcem to … @darthvader na PPR sa vykasli rad sa sikanujes? 😃Odpoveď na príspevok od darthvader:
Zdravím, Plánujem rozvod vody v dome a chcem to … @darthvader ppr a spoje v dnesnej dobe ozaj nie...Odpoveď na príspevok od darthvader:
Zdravím, Plánujem rozvod vody v dome a chcem to … @darthvader 1) PPR spoje sú pevnejšie ako samotná rúrka, resp. skôr povolí lisovaný spoj rúrky ako by povolil spoj. So spojmi býva problém, ak si Pat a Mat neoznačí dĺžku zasunutia a narve rúrku do zváračky hlava-nehlava, čím zúži prierez. 2) Do bytu som dal PPR, bo je to pár spojov, ale do domu som nechal zapojiť ALPEX. Lepšie sa s tým pracuje, väčšia blbuvzdornosť, menšia chybovosť, podľa mňa (ak si to chceš realizovať svojpomocne)..Odpoveď na príspevok od kejsix:
Zvary ppr aj lisovane spoje pri alpexe su nerozob… @kejsix na vlastnom sa môže učiť, ale bude mu to trvať 2-3 krát toľko a zničí 20-30 tvaroviek (omylom navarí do nesprávneho T vývodu ap). A niekoľko krát sa popáli ,)Odpoveď na príspevok od darthvader:
ak pojdem do AL-PEX a chcem to mat v stave aby so… @darthvader v principe ano. Najlepsie ak ju aj zasekas do steny na miesto kde chces mat privod. Odporucam ale konce pozalepovat aby ti do rurok daco nenapadalo.