Odpoveď na príspevok od zacik:
doporucujem sa vyhnut kombinacii ze material kupi… @zacik to myslis ako instalaciou klimatizacie do pripravenych rozvodov? Vies to nejak upresnit?Odpoveď na príspevok od clovek1234:
@zacik to myslis ako instalaciou klimatizacie do … @clovek1234 tak ze rozvody a montaz klimatizacie nerobil jeden clovek/firmaOdpoveď na príspevok od cukrik25:
@clovek1234 tak ze rozvody a montaz klimatizacie … @cukrik25 aha, no pytam sa preto lebo ja som v tomto dost laik nakolko pracujem uplne v inom sektore, len dalsi mesiac nam idu rekonstruovat elektriku a budeme mat doma klimu( planujem ju vyuzivat aj na dokurovanie, nakolko vnutri bude viacero jednotiek) a panko odomna chce aby som mu povedal kde bude vonkajsia jednotka. Aby vedel jak ma natahat kable. Tak by si mi mohol poradit ci to je v poriadku.Odpoveď na príspevok od clovek1234:
@cukrik25 aha, no pytam sa preto lebo ja som v t… @clovek1234 ved ked bude robit komplet montaz vratane potrubi (co zrejme bude) tak za funkcnost/nefuncnost bude zodpovedny sam...pojde zaplatis-nepojde nezaplatisOdpoveď na príspevok od cukrik25:
@clovek1234 ved ked bude robit komplet montaz vr… @cukrik25 myslel som ze elektrikar to chce vedet, elektrikar mi urcite klimu robit nebude 😏Odpoveď na príspevok od clovek1234:
@cukrik25 myslel som ze elektrikar to chce vedet,… @clovek1234 jaj ano, sryOdpoveď na príspevok od kokilu188:
Ahojte, momentálne zvažujeme kúpu tepelného čerpa… @kokilu188 s FTVE velmi opatrne a hlavne ak nechcete mat ostrov tak potrebujete schvalenie od distribucie a to sa da len na konkretne znacky menicov za konkretnych podmienok. Jedna z tych podmienok je revizna sprava, projekt a protokol o nastaveni ochran... Takze ked aj nieco na allegro kupite tak ta instalacia je otazna. Tepelne cerpadlo tiez nie je hracka. Cize je odporucam najst si firmu ktora ma skvele referencie a tam ist cez dotaciu. Pri zle instalovanej FVE hrozi poziar resp. znicenie elektroniky v celom dome pri blesku s podobne. Toto su veci ktore musi elektrikar ktory to montuje ovladat, lebo inak to smrdi pruserom.Odpoveď na príspevok od kokilu188:
Ahojte, momentálne zvažujeme kúpu tepelného čerpa… @kokilu188 Dobrý deň, v našej ponuke fotovoltických riešení nájdete špičkové fotovoltické riešenia SolarEdge alebo Huawei. Obidve renomované svetové značky SolarEdge a Huawei ponúkajú fotovotlické systémy, ktoré spĺňajú rôzne potreby a preferencie zákazníkov, pričom sú zamerané na kvalitu, efektivitu a inovatívnosť v každom smere. Našim zákazníkom momentálne poskytujeme špeciálnu zľavu až do výšky 2 000 € na riešenia Komfort alebo Bezstarosti bez dotácie. Navyše iba u nás pre riešenie bez dotácie získate 3 000 kWh elektriny zadarmo. V prípade záujmu vyplňte náš formulár a expert na fotovoltiku vás bude v najbližších dňoch kontaktovať a vyberie pre vás najvhodnejšie riešenie. Formulár nájdete: https://www.zse.sk/formulare/najlahsi... Viac informácií o našich produktoch nájdete na: https://www.zse.sk/produkty/fotovoltika