Cena za osadenie elektromerovej skrine - je 360€ ok?

Ahojte. Je cena 360€ za dodanie, osadenie a revíznu správu adekvátna? Rozpojovaciu skriňu mám na pozemku. Elektromerová skriňa bude osadená hneď vedľa. Ďakujem.
Odpovedať
@1silvusa ano ja som platil 380
Odpovedať
Profilova fotka
Je to normálna cena Aj my sme platili toľko
Odpovedať
Ja som z fachu a podla mna moc. Ved skrina stoji nech 100€, revizia 50€. Plus osadenie a zapojenie nech 50€. To je 200€. Este plus kabel, ale ked to je hned vedla RIS tak to by som neriesil. Asi tolko
Odpovedať
Ďakujem, všetkým za odpovede.
Odpovedať
@patriky ER pilier 2 tarif stojí viac ako 100 €,cyky 4x16 tiež niečo stojí.Za tvoju cenu 200€ za kompletku ,môžeš pre mňa robiť koľko vládzeš. :-) :-) :-)
Odpovedať
400€
Odpovedať
Profilova fotka
Mne robili veĺku skrinu na 2 elektromeri.Kabel tam isiel cyky 4x32, s reviziou a pripojenim jedneho domu som dal 800€.Von mi dali aj 2 stavenne zasuvky na 400v 32A.
Odpovedať
@1silvusa ja som tiež z "fachu" a podľa mňa úplne normálna cena. Povedal by som, že to máš ešte lacno.
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme osádzať budúci týždeň, cena za komplet 276€ El. mer. rozvádzač (aj s podstavcom) - 169€ Istič 25 A - 12€ Revízia - 35€ Osadenie a zapojenie - 60€ prívod (kábel) z RE do RD som si už dávnejšie osadil
Odpovedať
@iamriso Tá vaša cena je fajn. My chceme ešte len začať so stavbou, takže na pripojenie domu si ešte počkáme. :)
Odpovedať
@elektrikardano preto som sa pytal, ci je tam aj kabel. Ja som to pisal bez kabla. A ja davam skrinu klasicku do omietky nie pilierovu teda zalezi na okolnostiach.
Odpovedať
@elektrikardano ER pre dvojtarif sa kde este pouziva?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@1silvusa vy chcete len začať a my už máme hotovú hrubú stavbu a pravdupovediac, obávam sa, že vy budete mať skorej elektrinu na pozemku, než my.. (už na ňu čakáme rok)
Odpovedať
@iamriso Asi áno, v stredu by mala byť osadená skriňa a potom by to malo ísť rýchlo.
Odpovedať
@kejsix Všade tam kde je potrebná keď potrebujem siršií ER.Keď je kábel viac ako 25mm,uzemňujem PEN,montujem zvodič,PCh atď,atď.Stači takáto odpoveď.Viac ako 100€ stojí aj ER 1 tarif.
Odpovedať
@elektrikardano Myslel som to tak, ze ktora distribucka este dnes pouziva samostatny HDO prijimac, kde je taka skrina nutna?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?