Ako vymenit kabel zabetonovany a v chranicke

Ahojte, vymienal uz niekto z vas kabel v chranicke? Najskor mi robil elektrinu jeden elektrikar ale vymenil som ho lebo moc vymyslal..lenze dal do podlahy kabel 5x4. Teraz je problem ako to skolaudovat. Ako ten kabel vymenit? Aspon za 5x10. Pozrite foto ako to vyzeralo pred zaliatim betonu. Dik za nejaky napad.. dal by som ho do vonkajsej steny, ale tam uz ide plynova pripojka.
Odpovedať
@vlado0991 dajte aj aktualnu foto. V tej cervenej chranicke nebude problem to vymenit, ale v tej tenkej trubke a v tom ohybe to asi nepojde. Mozno by bolo riesenim sa dostat aspon k miestu, kde sa spajaju tie trubky.
Odpovedať
@vlado0991 ak chces dat 5 zilovy kabel 5x10mm tak to v tej rure urcite nevymenis, daj ho z vonku ak treba. Aky velky je to dom a aku ma spotrebu, preco je problem s kolaudaciou?
Odpovedať
Aktualne foto toho priestoru sa neda cele poslat, je tam spodnybeton a uz priecky nad nim, ale aspon nieco.. kolaudovat nebudem ale chcem reviznu spravu. Zvonka kenby to slo tak kolko musi byt nad plynovou rurou?
Odpovedať
neviem prečo chceš tam 10 kabel čo z tadial pôjde veť 4 udrži toho dosť a okrem to ja by som to v prípade výmeny vyhodil včetko,pretoze roboty pre červenu truku je veľa a 10 kabel x5 je dosť hovedo na robotu chod za rt čo ti na to všetko povie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?