Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
tak potom v com mate teda problem, ked viete konk… @shadowmilan Neviem prečo toho človeka dusíte....načo píšete príspevok, keď vlastne nechcete ppomôcť...Odpoveď na príspevok od dusantt:
To by sa mi pacilo, konecne nemusim platit 333 EU… @dusantt AI?Odpoveď na príspevok od gashtaan:
@dusantt AI? @gashtaan alebo UI - Umela Inteligencia.Odpoveď na príspevok od dusantt:
@gashtaan alebo UI - Umela Inteligencia. @dusantt skor ma zaujima, kde AI figuruje v tomto pripade.Odpoveď na príspevok od mgx:
@jurecka zbytocne otvaras 3rocnu temu .... na ma… @mgx Akože ozaj to hrubo sedí ale v reáliách sa to môže líšiť. Minimálne v mojom prípade sa to teda líši. Na obrázku s tmavým podkladom je stav zameraný geodetom a na obrázku so svetlým pozadím výstup z webu zbgis.Odpoveď na príspevok od toky1:
@mgx Akože ozaj to hrubo sedí ale v reáliách sa t… @toky1 Podľa Tvojho odhadu asi o koľko m (cm) sa Ti to môže líšiť oproti právnej reality ?Odpoveď na príspevok od petersd:
@toky1 Podľa Tvojho odhadu asi o koľko m (cm) sa … @petersd cm? Líši sa to v metroch, nie v centimetroch. Za domom mám od rohu domu pozemok podľa zamerania geodetom pozdĺž steny z jedného konca na druhý od 5,15m po 5,60m a podľa zbgis to je 2,1m až 5,6metra. Chýba im tam totiž jeden bod na oblúku pozemku. Prišiel som na to vlastne náhodou lebo tam chcem staviať prístrešok na dve autá a projektant ma na to upozornil.