Odpoveď na príspevok:
Ahojte. Je tu mnoho tem, ktore sa tykaju byvania,… A nezadával si už túto otázku? Ak nie, tak si prečítaj túto tému, máš tam všetko napísané: https://www.modrastrecha.sk/forum/poz...Odpoveď na príspevok od chrobak7:
A nezadával si už túto otázku? Ak nie, tak si pre… @chrobak7 No a toto je tiež čaro Anonýmnych autorov. V Modrej streche si mysleli, že "vylepšia" fórum legalizovaním anonymity, ale oni ho zdegradovali. (nechcem povedať, že dohebali to)Odpoveď na príspevok od petersd:
@chrobak7 No a toto je tiež čaro Anonýmnych autor… @petersd strasne je to divne, akto si aspon vedel podla nickov, s kym sa bavis a uz som aj mala par takych, co som akoze "poznala", ale ked vidis, ze je to anonym, tak ta ani nejak nelaka, aby si poradil alebo sa daval do reci...Odpoveď na príspevok od fero1821:
Každý má odrazu problém s anonymami, aj keď sa pý… @fero1821 Môjmu susedovi, keď bol so susedou v tom najlepšom, sa veru že odchýlili dvere a išla taká "návšteva". Sused sa však nenechal vyrušovať a iba odpovedal: Ešte kus počkajte"... 😁 Návšteva sa stiahla a poslušne "kus" čakala v kuchyni, než sused nedokončí robotu, tak ako sa patrí 🤣🤣🤣Odpoveď na príspevok od hasterman:
300 m nie je pri rodičoch, veď to je tak o dve ul… @hasterman Nemáš spoločný dvor... A okrem toho jedná vec je, ak sú na spoločnom rodičia - deti... a úplne iná vec je, ak sú na spoločnom prabratranci, prasesternice, (čo sú už de facto cudzí ľudia)Odpoveď na príspevok od petersd:
@hasterman Nemáš spoločný dvor... A okrem toho j… @petersd píše o pozemku čo je vzdialený 300 metrov, nie o spoločnom pozemku. Spoločný pozemok samozrejme nikdy, ani s vlastným bratom.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
A nezadával si už túto otázku? Ak nie, tak si pre… @chrobak7 Prepac, ale treba citat s porozumenim. Ten link, ktory si tu preposlal, tak sa jedna so spolocnou zahradou, a to je uz upne ina situacia...Odpoveď na príspevok:
@chrobak7 Prepac, ale treba citat s porozumenim. … A ako mám vedieť, či to nie je tvoja téma, trochu s obmenou. Keby si bol normálne registrovaný s konkrétnym užívateľským menom, tak viem, že si to nebol ty. A obdobné pravidlá platia, aj keď bývate 300 metrov od seba. Je to trochu lepšie, ako spoločný dvor, ale bol to pozemok rodičov a tí ho stále budú považovať za svoj, aj keď tam postavíte dom. Dosť možné, že nebudú poznať návštevné hodiny a prídu kedykoľvek. Ale ty ich poznáš lepšie ako my, takže vieš posúdiť, aká je šanca, že sa vám budú pliesť do života. Ak sú tolerantní, tak tam stavaj. Ak sú to také vtierky, tak nebudeš mať pokoj. My budúcnosť nepoznáme.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
A ako mám vedieť, či to nie je tvoja téma, troch… @chrobak7 Nerozumiem ti. Nie je to moja tema. A preco by niekto pisal, ze chce staviat na jednom pozemku a potom o 300m dalej? Samozrejme, ze ich poznam, ale stale ma zaujima aj iny nazor, taky, ktori tak maju.