Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@robogodal Tá vyhláška je platná. Ja osobne by s… @frantisekca Tak počkaj ...zrátal si aj 100 metrov betónového plota ? A elektrickú bránu ktorá je v tej cene? V znaleckom posudku mám cenu plotu na 13 000€ Čo ty na to? Na dotiahnutie sietí mám cenovú ponuku na 6000€ . Tak teraz čo povieš ? Môže byť?Odpoveď na príspevok od robogodal:
@frantisekca Tak počkaj ...zrátal si aj 100 metr… @robogodal O čo ti ide? Už som ti písal, že ja nekupujem a tie veci ukazuj obhliadačom... Zbežne som pozrel pozemky okolo ZM. Není problém nájsť za takú sumu ako predávaš ty, akurát, že vedľa komunikácie, poprípade aj s el. prípojkou, studňou atď., podrobnosti však nepoznám, ale na pohľad mi to príde podstatne výhodnejšia alternatíva . Chcel si vedieť názory, ale už z teba cítiť agresiu, keď sa s tebou nestotožňujem. Píšem len z vlastnej skúsenosti, keďže som to nedávno absolvoval a teda viem, čo som zohľadňoval k cene pozemkov.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@robogodal O čo ti ide? Už som ti písal, že ja n… @frantisekca Ozrejmil som ti čo je v cene. A čo výlučne spadá do vlastníctva budúceho majiteľa ( teda ak bude) po kúpe. A keď aj všetko prerátam . Tak táto vytvorená diskusia a otázka je úplne v poriadku a na mieste podľa mňa.Odpoveď na príspevok od robogodal:
@frantisekca Ozrejmil som ti čo je v cene. A čo v… @robogodal Tak to vidíš ty. Ja to vidím tak, že budúci majiteľ dostane 100m betónového plotu, ďalších 160m ho čaká postaviť, čo je podľa tvojho odhadu za cca 21 000€. Pritom, keby mal normálny 800m² pozemok, tak mu stačí 120m plotu za cca 15 500€. Elektrická brána spoločná? Negatívum podľa mňa. A mať (navyše) nejakých 200-300m² napr. dlažby, asfaltu taktiež odradzujúce. Lebo to bude stáť € a tiež údržbu. Do budúcnosti zrejme aj výmenu. Ako vidíš, je to o uhle pohľadu a z tohto to už nevyzerá tak dobre, ako to ty podávaš. Veľa šťastia a skorý predaj prajem.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@robogodal Tak to vidíš ty. Ja to vidím tak, že … @frantisekca Elektrická brána nie je spoločná. Ja budem mať prístup zvlášť.A preplotenie môžeš odrátať 21 000€. Komplet preplotenie bude na mne.Takže tak .Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@robogodal Tak to vidíš ty. Ja to vidím tak, že … @frantisekca a mne tam zostáva preplotiť 80 bežných metrov 3D plotu a to som mal cenovú ponuku tuším na 2500€. A to bude komplet preplotený pozemok aj s elektrickou bránou.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@robogodal Tak to vidíš ty. Ja to vidím tak, že … @frantisekca Vďaka