Odpoveď na príspevok od rkorba:
Dal by som cenovku 100€ a cakal. Mas zistene ochr… @rkorba Ochranné pásmo je zistené,bývam tu 9 rokov. Povolenie k stavbe a vyjadrenie od obce mám tiež.Odpoveď na príspevok od robogodal:
Tak opäť zas raz po asi 9 rokoch oživujem tému na… @robogodal nerieš cenu. ta je až moc nízka. kľudne 100. cintorín je v pohode sused.Odpoveď na príspevok od robogodal:
Tak opäť zas raz po asi 9 rokoch oživujem tému na… @robogodal Kašli na to, čo hovoria ostatní. Ponúkaj za cenu, aká vyhovuje Tebe a čakaj. Ako sa hovorí - z každého vlaku vystúpi jeden sprostý.🤣Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
Za mna cintorin je mozno aj najlepsi sused. Nikdy… @sousedekovci89 ... a keď máš na pozemku studňu, tak stačí už len dodať vegetu, zeleninu a máš "mäsový vývar"... 😁Odpoveď na príspevok od robogodal:
Tak opäť zas raz po asi 9 rokoch oživujem tému na… @robogodal isto by som nepytala 55ked sa vedla predava za 130 a mas dodrzane odstupy. Cintorin je nalepsi tichy sused.Odpoveď na príspevok od robogodal:
Tak opäť zas raz po asi 9 rokoch oživujem tému na… @robogodal tvoj pozemok vobec nie je znevyhodneny, ba priam naopak susedia su znami a nemenni :-) Tiez som kedysi chcel kupit podobny, ale boli 2 vlastnici, ktori to znemoznili. Stare senil a mlady debil, tak sme zakotvili inde ;-)Odpoveď na príspevok od robogodal:
Tak opäť zas raz po asi 9 rokoch oživujem tému na… @robogodal treaz nechápem, to chceš znížiť cenu kvôli cintorínu? Lebo mnohí ľudia by možno za to že majú pozemok vedľa zaručene nekonfliktných a tichých "susedoch" možno aj priplatili viac... ak niekde ponúkajú za 130e za meter, tak pri cintoríne by som začínal na 150e/m2 a tí čo ti vravia že veľa pýtaš tak logicky... ak je to potenciálny kupujúci tak nemôže ti povedať že pýtaš máloOdpoveď na príspevok od dexter89:
@robogodal treaz nechápem, to chceš znížiť cenu k… @dexter89 To je asi nereálne, pýtať ešte viac za meter .Pre niekoho je to dosť veľká vada cintorín. Preto som dal o dosť menej . Väčšinou som sa stretol s takými názormi. Ale pozerám že tu je hlas ľudu celkom kladne naklonení .Odpoveď na príspevok od dexter89:
@robogodal treaz nechápem, to chceš znížiť cenu k… @dexter89 a teda realitný maklér sa vyjadril že 9 ľudí z 10 by ten cintorín odmietli. Teda pozemok vedľa cintorína.Ale ja stále hľadám toho desiateho ...🙂Odpoveď na príspevok od petersd:
@sousedekovci89 ... a keď máš na pozemku studňu, … @petersd skoro som sa zadusil pivom pri precitani 🤣https://www.youtube.com/watch?v=oDBU1...Mám toho moc pane doktore! Hodně nebožtíků, málo kameníků..
Odpoveď na príspevok od foox:
že je to super pozemok je bluf. Obec ti povie, že… @foox ak to nema obec vo vzn, moze tak akurat riesit, az ked sa bude niekto stazovat. A napisat vzn tak aby to nezrusil prokurator a tykalo sa to len mna ako suseda cintorina a neposobilo diskriminacne nie je tak uplne jednoduche. bezne fungovanie na pozemku nemoze osetrit ani stavebnym povolenim, pokial sa obmedzenia netykaju samotnej stavby a vystavby.Odpoveď na príspevok od robogodal:
Tak opäť zas raz po asi 9 rokoch oživujem tému na… @robogodal tak mne by vadilo ze by som sa asi castejsie pozerala na smutnych ludi ako by som potrebovala. To potom sa obohnat vysokym plotom, co ja nechcem mat. Dalej by ma odradzalo ze mam blizlko zvony ked tam nejake su. A co este by mohlo byt obtazujuce, tak zaparkovane auta kade tade, ked tam nie je poriadne parkovisko. Ale neviem ci by ma predsvedcila nizka cena, nad tymi vecami privriet oci. Urcite nie. Ani by som nad takym pozemkom neuvazovala. Takze ten kto kupi, mu nic nevadi a kupi aj za trhovu cenu. Urcite by som dala normalnu/vyssiu cenu, aby bol priestor na zjednavanie. Mozno ten pozemok ma pre niekoho vyhody, ako orientacia, blizka dostupnost..... a vie to ocenitOdpoveď na príspevok od robogodal:
Tak opäť zas raz po asi 9 rokoch oživujem tému na… @robogodal tuná vzorku moc neber vážne,tu ti vychvalia hocičo, ale fakt je ten, ako povedal realitak, jednoducho 9/10 ľudí pri cintoríne bývať nechce...Odpoveď na príspevok od audinak:
@robogodal tuná vzorku moc neber vážne,tu ti vych… @audinak je to tým, že sa tu vyjadrovali len muži, pričom štatisticky rozhodujú o kúpe tovaru viac ženy. A žiaľ, mýty a povery ("budú ťa strašiť mŕtvi") sú nesmrteľné.. Btw. z diskusie jednoznačne vyplýva, že najlepší sused = mŕtvy sused :)Odpoveď na príspevok od gadefox:
@audinak je to tým, že sa tu vyjadrovali len muži… @gadefox presne tak, ludia veria na blbosti o straseni. Ak by sme aj pripustili tu moznost, tak ducharina hovori o zaseknuti duse a straseni tam kde zomrela nie kde je ulozena jej pozemska schranka. 😃Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@gadefox presne tak, ludia veria na blbosti o str… @sousedekovci89 to je všetko nepodstatne, proste fakt je ten, že 9/10 ludi ti k cintorínu bývať nepôjde, a aj tí co tu píšu, aké to je super by si 2x rozmysleli ci by tam sli...Odpoveď na príspevok od audinak:
@sousedekovci89 to je všetko nepodstatne, proste … @audinak ja by som si to nerozmyslel... a určite lepšie cintorín ako XY ďalších vecí... stačí si len aj tu na MS dať do lupy "problémový sused" a je tu toho habadej... pietne miesta sú v pohode... ľudia tam väčšinou nespievajú, nehulákajú a nerobia bordel... ale je pravda, že štatistika v našej skostnatenej krajine založenej na stredovekej mentalite môže vychádzať ako píšeš... tu sú ľudia poslednú dobu apriori proti všetkému čo akokoľvek narušuje rokmi zaužívaný status quo... či už sa jedná o drevodomy, elektroautá, a akaákoľvek zmena... nedajbože že je tá zmena má ešte prívlastol liberálna, tak 9 z 10 roduverných už len pri vyslovení tohto slova napneOdpoveď na príspevok od robogodal:
Tak opäť zas raz po asi 9 rokoch oživujem tému na… @robogodal to len zavidia asi, ze oni kupili kedysi za drahsie 😆 Podla mna je ta cena super, odkial ste? Dal by som echo bratovi 😄