Horúca

Bývanie na jednom dvore s rodičmi - dá sa to zvládnuť?

Zobraz úvodný príspevok
Anonymný autor
Autor diskusie
Ahojte, riešime s manželom či stavať na rodičovskom pozemku. Sú super, ale predsa len, vlastné súkromie je vlastné súkromie. Má tu niekto bungalov alebo prístavbu v jednom dvore s rodičmi? 🤔
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@roman_x Spolužiak zo strednej sa práve nedávno …
@petersd Keby som ti napísal svoj životný príbeh, ako som začínal a ako ma o..bala moja ex, tak možno 95 percent z Vás malo lepšiu štartovaciu čiaru, ale nejdem sa tu opúšťať, môžem ťa ubezpečiť, že posledné čo som je dieťa šťasteny. Asi toľko. Kto chce hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody. Inak prajem každému len spokojnosť so svojím vlastným životom,život nie je len o počte nehnuteľností.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wheel:

@petersd Keby som ti napísal svoj životný príbeh,…
@wheel Hm, ja som ale stihol prečítať Tvoj životný príbeh 😉 Nikto, teda minimálne ja, ak hovorím za seba, Ti nepraje nič zlé !!! Iba debatujeme.... Nikdy som nikomu nezavidel jeho peniaze, ktoré nadobudol vlastnou prácou, či šikovnosťou. Neber to osobne, ale ukáž mi bežných ľudí, ktorí majú niekoľko nehnuteľností, berú z nich nájom, za svoj život postavili niekoľko domov, majú k tomu ešte také-a také nadštandardné príjmy,... ??? Toto je podľa Teba úplne normálny vzorec bežného ŠIKOVNÉHO človeka v našej spoločnosti ? Musíš so mnou súhlasiť, že nie je. Napriek osudu, ktorý si prežil/žiješ nemôžeš nesúhlasiť, že Tvoj ekonomický status je výsledkom šťastia! Svojho času si napr. chytol dobrú robotu,... alebo dobre si zainvestoval svoje peniaze,.... alebo našiel si dobrú informáciu, ktorú si speňažil,... alebo - alebo,.... Tých alebo - alebo premenných je nespočet.... Nie je predsa šťastím, že si sa "náhodou" vyskytol tam kde si sa vyskytol?... Nie je šťastím, že niekdy na začiatku Tvojej kariery Ťa nezrazil nejaký opitý blbec v nablyskanom fáre a neskončil si na vozíku?.... Alebo že Ti nevykradli všetky Tvoje úspory - aj z bankových účtov (ako napr. pred týždňom mojej známej) ?.... Alebo že Ti (chráňBoh) nediagnostikovali nejakú chorobu ?........ Čo iné to je, než nie šťastena ???? Inému človekovi sa to z rôznych dôvodov nepodarilo, ale Tebe z rôznych dôvodov, hej.... Teda musíš dať za pravdu, že nie je to len a len o šikovnosti človeka.
Odpovedať
Pohodlnemu stastie nepomoze, usilovny ho vacsinou moc nepotrebuje.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@wheel Hm, ja som ale stihol prečítať Tvoj životn…
@petersd Tak áno, do určitej miery šťastie je potrebné, to sa nemusíme hádať. Ale tu sa nebavíme o tom ako sa stať megabohatý, ja som písal o tom, že postaviť 1 dom a slušne žiť dokáže snáď aj relatívne obyčajný človek, ktorý proste zatne zuby, nastaví si priority a maká. K tomu nie je potrebné šťastie, len obyčajná robota a sedliacky rozum. Alebo nie? :)
Odpovedať
Závisí hodne od príjmu - mnohým to nevydá.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wheel:

@petersd Tak áno, do určitej miery šťastie je pot…
@wheel veru tak mnohe zeny aj na modrom konovi,nariekaju ako nemozu vyzit a to buduci rok bude este tazsie,este tazsie,lebo konsolidacia .
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?