Oprava lokalnej nerovnosti

Pri priprave pokladky laminatovej podlahy som narazil na jedno miesto v byte (sirka 4m) ktore nie je spravne vynivelovane a je tam vyskovy rozdiel cca 8mm na 2m. Podklad je sadrova nivelacna stierka. Chcel by som docielit aby bola zabezpecena standardna odchylka 2mm na 2m. Existuju nejake moznosti lokalnych "oprav"? Mokry sposob, suchy sposob?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od freel86f8:

Pri priprave pokladky laminatovej podlahy som nar…
@freel86f8 prakticky kazdy vyrobca nivelizacnych zmesi ma rychlu opravnu zmes a znes na lokalne vyrovnanie nerovnosti . Bezne ich maju v ponuke v predajniach stavebneho materialu . Urcite vam spravne poradia a predaju vhodny material .
Odpovedať
Profilova fotka
Nepises ci mas jamu alebo hrb. Je to dost podstatne. Hrb obrusis Jamu vylejes
Odpovedať

Pri priprave pokladky laminatovej podlahy som nar…
@freel86f8 Diamantový brusný kotúč na betónové plochy, flexa, odsávanie,... a ideš ! 😁
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od parkett_mann:

@freel86f8 prakticky kazdy vyrobca nivelizacnych …
@parkett_mann dakujem za odpoved, skusim sa poradit v specializovanom stavebnictve, nevedel som ze kazdy vyrobca ma aj taketo produkty. Pozrel som Baumit a hned som narazil na Baumit Baumacol Preciso Speed co by podla technickeho listu mohlo vyhovovat. Sice by som preferoval produkt ktory netreba namiesavat, ale taky asi nebude 🙃.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

Nepises ci mas jamu alebo hrb. Je to dost podstat…
@wolodymyr hrb by som samozrejme nejakym sposobom zbrusil. Ide o to ze mam 8mm spad na 2m dlzke priestoru, potom uz standardne 0-2mm na 2m co je v poriadku.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@freel86f8 Diamantový brusný kotúč na betónové p…
@petersd povrch je sadrovy.
Odpovedať

@petersd povrch je sadrovy.
@freel86f8 No a?... Ten istý kotúč.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?