Nerovnosti pod poterom - hýbajúci sa poter

Dobrý deň, práve riešime dilemu. Začal nám plávať poter - dve dosky medzi ktorými je dilatačná škára. Pri húpaní sa je počuť polystyrén, nakoľko máme podlahové kúrenie. Plánujeme vyplniť medzeru, ktorá vznikla medzi základovou doskou a polystyrénom navŕtaním diery. Neviete mi niekto poradiť, čo by bolo najlepšie natlačiť do tohto priestoru? Či nejaký redší betón alebo niveláciu. A akým spôsobom by to bolo najlepšie.
Odpovedať
Ako dlho je urobeny poter? Uz sa kurilo? Ak je robeny nedavno, pravdepodobne si poter este sadne a problem sa vyriesi sam. Je to preto, lebo poter ma na spodu vacsiu vlhkost ako na povrchu co sposobuje v rohoch a na dilatackach medzi dverami dvihanie, ktore po vypareni vody klesne.
Odpovedať
Poter je spraveny od juna kurit sa este nekurilo tento tyzden zacneme. Tak musime vyriesit hupanie aby nam nepotrhalo dlazbu.
Odpovedať
@kikuska0041 treba zavolat majstrom ktory to robili. Vam rychlo vyschol a v mieste dilatacii je ponadvihovany tym padom plava. Takyto isty problem sme my teraz riesili . Prisli prevbrusili a ako je dilatacka naliali v urcitych usekoch tekutinu ktora sa dostala az pod poter a vyplnila medzeri a poter je uz pevny.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?