Ako odstrániť starú farbu.

Ahojte, Chcel by som vás poprosiť ako by som mohol odstrániť starú farbu.Po ošmirglovaní a nafarbení , sa po krátkom čase začne farba znovu odlupovať, tak kde to bolo najemno ošmirglované. Chcel by som to nejako vypáliť a natrieť nanovo základnou farbou. Co by ste odporúčali? Ďakujem pekne za každú radu. Prikladám fotografie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mesiac1:

Ahojte, Chcel by som vás poprosiť ako by som moh…
@mesiac1 osmirglovat/obrusit do ziveho najprv zaklad potom farba.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:

@mesiac1 osmirglovat/obrusit do ziveho najprv zak…
@sousedekovci89 osmirglovat celú bránu by trvalo mesiace. A aj tak by nezišla všetka farba.
Odpovedať
https://www.modrastrecha.sk/blog/mise...
Odpovedať

@sousedekovci89 osmirglovat celú bránu by trvalo …
@mesiac1 Drátené kotúče do flexi a za 2 dni to máš, alebo si to daj opieskovať. Tiež zvážiť použitie kvalitnejšej (napr. polyuretanovej) farby.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od majina.b:

https://www.modrastrecha.sk/blog/miselito/album/z…
@majina.b ďakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od treborztv:

@mesiac1 Drátené kotúče do flexi a za 2 dni to má…
@treborztv dal by som to opieskovat ,ale to mam celý plot. Nedá sa presúvať
Odpovedať

@sousedekovci89 osmirglovat celú bránu by trvalo …
@mesiac1 vobec nie pozri moj album tiez som robil. Obrusenie 1,5 dna robil som to 60 zrnitostou lamelovymi kotucmi. Dratenym nadstavcom to islo prilis pomaly.
Odpovedať

@treborztv dal by som to opieskovat ,ale to mam c…
@mesiac1 videl som ponuky aj na mobilné pieskovanie - prídu s mašinou a spravia ti to priamo na mieste. Skús pohľadať
Odpovedať

@mesiac1 Pokiaľ máš viac vrstiev farby, ja by som najprv opálil plyn.horákom farbu a potom ako píšu predomnou po "kosť" obrúsiť a natrieť...Alebo opieskovať mob.strojom a ihneď natierať....
Odpovedať
Profilova fotka

@mesiac1 najrýchlejšie je to opieskovať túto bránku by som vam urobil za 2 hodiny.potom streknut zaklad+polyuretán na vrch
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od orfeo:

@mesiac1 najrýchlejšie je to opieskovať túto brá…
@orfeo aký typ pieskovanie používate? Suchý atď? A aká by bola celková cena za tu malú a veľkú bránu ?ďakujem
Odpovedať

@mesiac1 .. skúste pozrieť požičovne náradia. Sú k dispozícii aj s aj bez abrazívneho média, ako si vyberiete. Ceny sú od individuálnych podmienok, výkonu stroja a času zapožičania. Len treba pohľadať dostupnosť náradia na otryskávanie a pieskovania na nete...a spravíte si to aj sám.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od brapene:

@mesiac1 .. skúste pozrieť požičovne náradia. Sú …
@brapene Ďakujem za info. Je to lepšie robiť s alebo bez abrazívneho média?
Odpovedať

@brapene Ďakujem za info. Je to lepšie robiť s al…
@mesiac1 ..ja by som išiel s.. to je pieskovanie klasické.
Odpovedať
Profilova fotka
@mesiac1 pozicovna, pieskovacka IBIX 25 aj s vecami (maska, klim.jednotka, kompresor), na weekend cca 140e+ nejake drobne za wercajk+piesok. Ak mas kompresor a chces sa drbkat po veceroch, sifonova pieskovacka z bazosa/netu za 100e ktoru este potom mozes predat....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@mesiac1 pozicovna, pieskovacka IBIX 25 aj s veca…
@mgx ahoj. Ďakujem za info.odkial si mal tu pieskovacku IBIX 25 požičanú? Ako si s nou bol spokojný? Ma to dostatočný výkon?
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?