Odpoveď na príspevok od mesiac1:
Ahojte, Chcel by som vás poprosiť ako by som moh… @mesiac1 osmirglovat/obrusit do ziveho najprv zaklad potom farba.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@mesiac1 osmirglovat/obrusit do ziveho najprv zak… @sousedekovci89 osmirglovat celú bránu by trvalo mesiace. A aj tak by nezišla všetka farba.Odpoveď na príspevok od mesiac1:
@sousedekovci89 osmirglovat celú bránu by trvalo … @mesiac1 Drátené kotúče do flexi a za 2 dni to máš, alebo si to daj opieskovať. Tiež zvážiť použitie kvalitnejšej (napr. polyuretanovej) farby.Odpoveď na príspevok od majina.b:
https://www.modrastrecha.sk/blog/miselito/album/z… @majina.b ďakujemOdpoveď na príspevok od treborztv:
@mesiac1 Drátené kotúče do flexi a za 2 dni to má… @treborztv dal by som to opieskovat ,ale to mam celý plot. Nedá sa presúvaťOdpoveď na príspevok od mesiac1:
@sousedekovci89 osmirglovat celú bránu by trvalo … @mesiac1 vobec nie pozri moj album tiez som robil. Obrusenie 1,5 dna robil som to 60 zrnitostou lamelovymi kotucmi. Dratenym nadstavcom to islo prilis pomaly.Odpoveď na príspevok od mesiac1:
@treborztv dal by som to opieskovat ,ale to mam c… @mesiac1 videl som ponuky aj na mobilné pieskovanie - prídu s mašinou a spravia ti to priamo na mieste. Skús pohľadaťOdpoveď na príspevok od mesiac1:
Ahojte, Chcel by som vás poprosiť ako by som moh… @mesiac1 Pokiaľ máš viac vrstiev farby, ja by som najprv opálil plyn.horákom farbu a potom ako píšu predomnou po "kosť" obrúsiť a natrieť...Alebo opieskovať mob.strojom a ihneď natierať....Odpoveď na príspevok od mesiac1:
Ahojte, Chcel by som vás poprosiť ako by som moh… @mesiac1 najrýchlejšie je to opieskovať túto bránku by som vam urobil za 2 hodiny.potom streknut zaklad+polyuretán na vrchOdpoveď na príspevok od orfeo:
@mesiac1 najrýchlejšie je to opieskovať túto brá… @orfeo aký typ pieskovanie používate? Suchý atď? A aká by bola celková cena za tu malú a veľkú bránu ?ďakujemOdpoveď na príspevok od mesiac1:
Ahojte, Chcel by som vás poprosiť ako by som moh… @mesiac1 .. skúste pozrieť požičovne náradia. Sú k dispozícii aj s aj bez abrazívneho média, ako si vyberiete. Ceny sú od individuálnych podmienok, výkonu stroja a času zapožičania. Len treba pohľadať dostupnosť náradia na otryskávanie a pieskovania na nete...a spravíte si to aj sám.Odpoveď na príspevok od brapene:
@mesiac1 .. skúste pozrieť požičovne náradia. Sú … @brapene Ďakujem za info. Je to lepšie robiť s alebo bez abrazívneho média?Odpoveď na príspevok od mesiac1:
@brapene Ďakujem za info. Je to lepšie robiť s al… @mesiac1 ..ja by som išiel s.. to je pieskovanie klasické.Odpoveď na príspevok od mgx:
@mesiac1 pozicovna, pieskovacka IBIX 25 aj s veca… @mgx ahoj. Ďakujem za info.odkial si mal tu pieskovacku IBIX 25 požičanú? Ako si s nou bol spokojný? Ma to dostatočný výkon?