Odpoveď na príspevok od frantisekca:
Problémom bude niečo nájsť v vhodnej veľkosti, ke… @frantisekca aj si niekedy niečo objednával z aliexpress (alebo hocijakej podobnej stránky? (geekbuing, banggod, dhgate atd´..). Pravidelne objednávam a nikdy som neriešil veľkosť produktu.. kompletne všetky svetlá v dome mám z číny a žiadne by sa nedalo do obálky a ani za jedno som neplatil dopravu :) napr. toto má na výšku 60 cmOdpoveď na príspevok od frantisekca:
Problémom bude niečo nájsť v vhodnej veľkosti, ke… @frantisekca Objednával som z Aliexpressu zváračku a ver alebo never, nebola v obálke.🤣Odpoveď na príspevok od chinatech:
@frantisekca Objednával som z Aliexpressu zváračk… @chinatech @iamriso Nájdeš tam niečo s rozmerom okolo 1m s cenovkou do 30€?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@chinatech @iamriso Nájdeš tam niečo s rozmerom … @frantisekca A dôvod, prećo by som niečo tské mal hľadať?🙄Odpoveď na príspevok od iamriso:
@frantisekca aj si niekedy niečo objednával z ali… @iamriso wau. Bombové su. Aké si ešte objednával? Tieto na foto náradia pri parkovani? Je to zaujímavé riešenie