Odpoveď na príspevok od jozef1740:
Prajem všetkým pekný deň. Chcel by som sa opýtať … @jozef1740 Farbu na farbu- to znamená čierne 3vodiče spolu-/fázové/ ďalej 3 modré vodiče spolu /nulové/+k modrým priložíš ešte aj ten žltozelený ____nie opačne____NIE k ČIERNYM!!!!!!!!!!! Zo stropu Ti vedú 2vodiče /nepísal si aké/ ale iste je tam čierny /alebo hnedý/ a ten pripojíš k 3 čiernym vodičom na lustri a ten druhý zo stropu pripojíš k modrým vodičom......Dúfam že je to žltozelený alebo modrý!!!! Radšej si to zmeraj pre istotu!!!!!!!!!!!!! Predtým si ale ODPOJ prívod-istič!!!!!! Ale tie svorky čo tam máš tak ich VYHOĎ do koša čo najďalej.....Zapoj to do WAGO klips... To sú svorky s páčkami... Kúp si 2ks ako na obrázku....Odpoveď na príspevok od technik007:
@jozef1740 Farbu na farbu- to znamená čierne 3v… @technik007 Zdravím, zo stropu mi de modrý a červený.Odpoveď na príspevok od jozef1740:
Prajem všetkým pekný deň. Chcel by som sa opýtať … @jozef1740 Moja rada: kúp si náhradné vypínače a poistky. Až potom zapájajOdpoveď na príspevok od jozef1740:
@technik007 Zdravím, zo stropu mi de modrý a červ… @jozef1740 Pre istotu si to premeraj, ale malo by to byť že modrý je ----nulák---- a červený fáza... Takže ako som písal tak to pripoj-červený je namiesto čierneho alebo hnedého... Akú farbu mala takú dala😅...TIE svorky pôvodné vyhoď!!!!Odpoveď na príspevok od technik007:
@jozef1740 Pre istotu si to premeraj, ale malo by… @technik007 Samozrejme ž som ich vyhodil, inak také som ešte an nevidel.Odpoveď na príspevok od jozef1740:
@technik007 Samozrejme ž som ich vyhodil, inak ta… @jozef1740 Nemusel si ich vidieť, lebo sú to radové svorky..Používajú sa prevažne v rozvádzačoch...