Niekto na výmenu okien a fotovoltaiky - okolie Trenčína

Profilova fotka
Dobrý deň, hľadám niekoho na výmenu okien a fotovoltiku z okolia Trenčín. Odporučte mi, prosím, niekoho. Ďakujem 😉
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od 00matula:

Dobrý deň, hľadám niekoho na výmenu okien a foto…
@00matula Iba toto Ti do Obnov domu nebude stačiť 😉😅
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od petersd:

@00matula Iba toto Ti do Obnov domu nebude stačiť…
@petersd nie? Prečo? V tomto projekte bola schválena ziadost, tak nevidím dôvod, preco. Prosím, ak viete viac, informujte ma. Dakujem.
Odpovedať

@petersd nie? Prečo? V tomto projekte bola schvál…
@00matula Naštuduj si v príručke povinné a doplnkové opatrenia nutné na to, aby Ti akceptovali v Obnov dom-e Tvoju záverečnú žiadosť o platbu. Samozrejme za splnenia aj ostatných podmienok "povinnej" úspory energie. Nechcem strašiť, ale iba výmenou okien a zriadením FVE to asi nenaplníš. Ja som musel kvôli tomu začať zateľovať obvodový plášť RD. Tak na diaľku je ťažko radiť, nepoznám Vaše podmienky. Všetko ale vyčítaš zo svojho EC + naštudovaním podmienok Obnov dom.
Odpovedať
Profilova fotka
@00matula nepoznam nikoho, kto by vedel vymenit okna a zaroven montoval FVE. TO je ako hladat niekoho kto ti vykope kanalizaciu a zaroven urobi by-pass na srdci....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@00matula nepoznam nikoho, kto by vedel vymenit o…
@mgx Nikomu nič nebráni poslať jej 2 kontakty. Kde písala, že to musí byť jedna firma ? 🙂
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od mgx:

@00matula nepoznam nikoho, kto by vedel vymenit o…
@mgx ale ved to nemusi byt jedna firma 😉
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od petersd:

@00matula Naštuduj si v príručke povinné a doplnk…
@petersd predpokladám, že išlo o inú výzvu, nie odľahčenú výzvu, Výzvu 2, do ktorej sa dalo prihlásiť tuším od 2/2025. Ak už teda ste v štádiu, že ste museli zatepľovať. Túto výzvu pomáhame riešiť rodičom. Informáciu sme si overovali aj na pobočke aj na infolinke a potvrdili nám, ze dokonca stačí, ak dajú iba okná, nemusia ani fotovoltiku. Ale ako vravím, vo Vašom prípade išlo určite o odlišný typ výzvy.
Odpovedať

Dobrý deň, hľadám niekoho na výmenu okien a foto…
@00matula nakoniec dobre vyberaj dodávateľa s ktorým uzavrieš zmluvu pre FV,dopredu pozri ich cenníky v ktorom čase aká cena, dobre preštuduj napr ktorého máš najbližšie ZSE ak sa chceš pripojiť na sieť
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@00matula nakoniec dobre vyberaj dodávateľa s kto…
@duzu ... a či je autorizovaným montážnikom, a zapísaný v ich registri!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?