Vonkajšie žaluzie

Ahojte Viete nam prosim poradit firmu na vonkajsie zaluzie ? Zapadne SK Dostali sme CP od K-System a hrozna cena.. Dakujeme za kazdu radu info
Odpovedať
@martina117 veľká spokojnosť s firmou Rolvex sú z Malaciek ale robili nám okná v BA a teraz sme si od nich objednávali okolie Trnavy. Ceny porovnateľné s inými ale dobrá komunikácia a takisto dokázali namontovať rolety na okná kde mi iné firmy povedali ze so toho nejdu. Dodávajú Česku výrobu, osobne mame elektrické.
Odpovedať
@martina117 hrozná cena čo znamená? Koľko si vypýtali?
Odpovedať
@brubos 5000 eur
Odpovedať
@martina117 my máme na 4i dom 5 motoricky žalúzií výška 2,2m šírka až do 3m. Všade aj sieťky plus ešte ďalšie 4 sieťky na malé okná a dokopy 4400 eur. Montáž bola podomietkova zatiaľ len príprava. V cene nebola elektroinštalácia pre žalúzie ktorú robí developer.
Odpovedať
Profilova fotka
@neutrino môžem sa spýtať na príprava čo obnasala? Namontujú vám nejaký komplexný box ktorý bude pod omietkou?
Odpovedať
Ak chcete exterierove zaluzie typu Z90 s ovladanim na motor, cena nebude nizka. Nespecifikujete kolko mate okien a aky rozmer, lebo ano na 2 okna je 5000 eur vela ale na 8 okien s nejakym portalom to uz nie je vela, ci vsetko na motor a vypinac, pripadne na dialkove ovladanie. Dalej treba pripocitat elektricke rozvody k motorom, vypinace, pracu elektrikara. Alternativou moze byt zaluzie typu C, ovladanim napr. na snuru alebo kluku, tam je cena priaznivejsia. Skuste napr. climax - maju vela obchodnych zastupeni na SVK.
Odpovedať
@macka2711 priprava na exterierove zaluzie vo vacsine pripadov zahrna podomietkovy kastlik, kde je privedeny el. kabel pre motorom pohanane zaluzie. Ale kastlik moze byt naopak aj priznany, vacsinou ked sa neuvazuje s pripravou podomietkoveho kastliku, ked sa zatepluje dom a robi fasada.
Odpovedať
@macka2711 áno príprava je ze sa tam privedie kábel a oni namontuju také plechy do ktorých sa následne zavesí ten box so žalúziami. Ma to hĺbku 11cm. Existujú aj zaomietacie listy ale koli korone nám ich nestihli vyrobiť... Takže to by tiež bola teoreticky čast príprava. Takto budeme mat priznané a teda sa montujú priamo do rámu. Všetko ale to treba zladiť so zateplovacmi aby sa splnili energetické vlastnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@martina117 ja mam cenu tiez vyse 5000 eur, ale ovplyvnilo to hlavne mnozstvo a rozmery okien:2x (2m x 2.2m),1x 3m x 2,2m, 1x 1m x 2.2m, 1x 2m x 1m,2x 1m x 1m, 1x 1m x 0.5m
Odpovedať
Profilova fotka
My mame exteriersk pobocka TT. 9x okno, 1x terasove dver a 2x dvere na balkon. (Z90) Vsetko na motor. cca 5000
Odpovedať
@martina117 určite si dajte spraviť ponuku od Rollstyl Skalica ... Montujú celý západ, všetci susedia máme od nich, cena bezkonkurenčná, kvalita tip top :)
Odpovedať
@lubk0 dakujem pekne za typ Posleme im dopyt 🙂
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
žaluzie Cibula, mám od nich, dajte si urobiť CP
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?