Vonkajsie parapety + externe zaluzie

Ahojte. Aky typ koncoviek ste si davali na parapety pri exterierovych zaluziach - pod alebo nadomietkovy. Pri podomietkovych/zapustenych mam obavu ze parapeta nepojde namontovat koli vodiacim listam zaluzii - nebude monze ju nadvihnut pri montazi do sklonu koli presahu. Dik.
Odpovedať
Profilova fotka
@mareklin dal som plastové koncovky. parapety idú prvé, až potom sa dávali vodiace lišty žalúzií. najprv sa usadil taký profil v tvare U, potom murári dali sieľku, lepidlo, omietku a až keď bola finálna omietka, presne zamerali ostenie okna a podľa toho vyrobili žalúzie. trošku to bolo zložité na koordináciu, ale hlavne murári boli trpezliví, tak to šlo. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ano, tiez som sa s tym pasoval, ale nakoniec som to tam nejak narval-bolo to vsak trapenie. Najlepsie by bolo osadit parapet este pred vodiacimi listami. (mam listy v drazkach vyfrezovaneho XPS, ktory sa lepil na ostenie.) Koncovky na parapet hlinnikove.
Odpovedať
Vodiace listy su uz namontovane. Cize dat radsej nezapustene krytky? Absolutne nehodlam s listami hybat a demontovat ich.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?