Veľké rohové okno

Ahojte. Máte niekto na domčeku takéto rohové okno? Moc ma potešia reálne fotky, tiež by ma zaujímalo z akého materiálu okno máte, akú značku..... Predpokladám, že pri našej veľkosti 4x2,5m treba už ísť do hliníkovej konštrukcie. Ďakujem za všetky komenty :) A skoro som zabudla :D to najhlavnejšie :D cena :/
Odpovedať
Profilova fotka
bože ochráň duše jejich. takéto výstrelky časom oĺutujete, to nie je riešenie do našich klimatických podmienok.
Odpovedať
@matpaj Ahoj, ja mam rohove okna, vacsia cast ma sirku 2,1m mensia 1,2m. Je to hlinik trojsklo. Velke okna su uzasne, vela svetla a tepleho slniecka. Pri tvojom rozmere kedze je obrovske bude cena zrejme riadne vysoka a takuto velku sklenenu blanu tiez nie kazda firma vie a ma cim namontovat.
Odpovedať
@jan45 Tiež ma zaujíma táto téma, môžem sa spýtať, prečo nie je rohové okno 4x2,5m vhodné do našich klimatických podmienok? Pretože je tu kopec ľudí, ktoré majú aj 5m+ okná a reálne som si nevšimol, že by sa niekto sťažoval. Či je problém s tým, že je to rohové?
Odpovedať
Profilova fotka
je veľa ľudí, ktorí majú autá so spotrebou 12 a viac l/100km a nesťažujú sa. Súčiniteľ prechodu tepla najkvalitnejšieho trojskla je asi 3 x vyšší ako 45 cm steny z tehloblokov. A tepelný zisk je tiež problematický, pretože pridáva teplo do vyhriatej budovy, zotrvačnosť podlahového kúrenia je niekoľko hodín, zatiaľ slnko v zime zájde.
Odpovedať
@matpaj My mame rohové okno 2x cca.3,8m a výška 2,7m a je to super, mame tam jedálenský stôl. Mame to v hliníku, nad plastom sme neuvažovali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?