Vchodové dvere

Ahojte, mám problém zohnať vchodové dvere s týmto dekorom. Viete niekoho poradiť?
Odpovedať
Ja mám okná od firmy https://www.hpokna.sk/ tiež sme mali neštandardnú fóliu a oni nám ju vedeli dodať aj na okná aj dvere.
Odpovedať
to by som nepovedal, ze bude problem zohnat nieco taketo. vyskusaj pozriet, pripadne kontaktovat lomax. viem, ze maju aj take "drevene vzory", tak hadam sa postasti a budu ti vediet aj taketo nieco zabezpecit ;)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zuzi163:

Ahojte, mám problém zohnať vchodové dvere s týmto…
@zuzi163 https://www.internorm.com/sk-sk/produ...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od steinerr:

to by som nepovedal, ze bude problem zohnat nieco…
@steinerr to teda ani ja.. Zatiaľ mi nacenili len dve firmy dvere podľa prestáv a to jedna za vyše 7tisíc a druhá za 5 😏 ostatní výrobcovia majú problém s čiernym rámom okolo, že sa ro dá len v luxusnej verzii ktorú oni nerobia, alebo urobili dvere ktoré nemajú ten istý dekor v vnútra, a ja som chcela také obojstranne 😏
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@zuzi163 https://www.internorm.com/sk-sk/produkt…
@frantisekca ďakujem tých som už pozerala 🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zuzi163:

@frantisekca ďakujem tých som už pozerala 🙂
@zuzi163 A problém je v čom? Majú aj konfigurácie, kde je mnoho možností prispôsobenia.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@zuzi163 A problém je v čom? Majú aj konfiguráci…
@frantisekca @zuzi163 my máme od nich okná aj dvere a myslím že s týmito by problém nebol. Skúste sa popýtať.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zuzi163:

Ahojte, mám problém zohnať vchodové dvere s týmto…
@zuzi163 nechcem aby to vyznelo drzo, ale otazka je ze neviete zohnat alebo neviete zohnat za tisic euro? Tie dvere vyzeraju super ale uz z vizualizacie "krici" ze budu za nezmysel (tipujem tak 3-4x viac ako bezne plastove)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zacik:

@zuzi163 nechcem aby to vyznelo drzo, ale otazka …
@zacik od začiatku mi bolo jasné že takéto dvere za 1000e nekúpim.. Ale myslím že suma 5-7tisic je viac než dosť.. Do 3500 kebyže nájdem tak som spokojná.. Ďalší problém je lokalita, väčšinou firmy ktoré robia tieto modernejšie tipy dverí na strednom Slovensku nemáme.. Všetko je NR/BA..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zuzi163:

@zacik od začiatku mi bolo jasné že takéto dvere …
@zuzi163 Nič proti, ale chcete luxus, teda aj cena k tomu bude zodpovedať. Obyčajné plastové dvere (Ideal 4000) mi v Slovaktualu nacenili na cca 1700€, o šírke 1000mm. Takže luxus, hliníkové o takom rozmere a očakávať cenu 3500€ je absolútny nezmysel, to si je potrebné uvedomiť.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od frantisekca:

@zuzi163 Nič proti, ale chcete luxus, teda aj ce…
@frantisekca ja nepotrebujem luxus, keby mi takéto urobili aj plastové tak ich beriem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zuzi163:

@frantisekca ja nepotrebujem luxus, keby mi takét…
@zuzi163 Tak potom skús u severných susedov. Keď som bol v Krakowe, tak tam mali výstavku dverí Splendoor, a mali (vtedy) veľmi zaujímavú cenu na hliníkových dverách, ten rez, čo tam mali, tak to vyzeralo na naozaj dobrú kvalitu, aj (3)sklo bolo s teplým rámikom. Vzorkovnik fólií pre "nehlinikové" dvere (ale napríklad dvere boli plechové, zárubeň však hliníková) bol pestrý. Keď robia dvere pre pasívne domy, tak tá kvalita asi taká úbohá nebude. Svietilo tam 7 rokov záruky... Momentálne ceny nemám tušenie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od zuzi163:

@frantisekca ja nepotrebujem luxus, keby mi takét…
@zuzi163 Dobrý deň, sme výrobcovia dverných výplní, ktoré predávame oknárom, ktorí tieto dverné výplne osadia do svojcih rámových konštrukcií. Myslím, že máme pre Vás riešenie. Všetky fotky, ktoré ste poslali majú niečo spoločné hlavne to, že sa jedná o čierny rám, krídlo je skryté a prekrýva ho výplň dverí. My Vám ponúkame prekrytú výplň s exteriérovou drevenou povrchovou doskou s horizontálnym tečením dreva. Takúto výplň je možné osadiť do hliníkových ale aj plastových dverí. Cenovo dostupnejšie riešenie je samozrejme pre plastové dvere. Konštrukcia plastových profilov nám však umožňuje aby táto výplň bola vymeniteľná a čo najviac ochránila plastový profil pred poveternostnými podmienkami. Pokiaľ nepožadujete obrovské rozmery, tak plast je v tomto prípade vhodné riešenie z hľadiska, vymeniteľnosti, cenovej dostupnosti a tepelnoizolačných parametrov. Takáte dvere Vás nemajú čo stáť 5-7 000€. Pozor, materiály, ktoré budú použité v takomto prevedení sú kvalitné. Dverná výplň bude so žiadaným pružným Jadrom F, povrchová doska bude vodeodolná s dubovou dýhou a špeciálnym 5 stupňovým náterom, kde je poskytovaná 12 ročná záruka na povrchový náter. Vkladám sem fotky z nášho testovacieho zariadena, kde je takáto výplň osadená na plastovom krídle (biele, ale môže byť samozrejme aj v iných farbách) a pri dlhodobom teste sa dvere správajú perfektne. Ak by ste mali záujem, prosím kontaktujte nás na obchod@gavaplast.sk a nájdeme Vám partnera cez ktorého to dokážeme realizovať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?