Popraskané vonkajšie žalúzie

Ahojte, mám hliníkové žalúzie Z90 od firmy T-tech partner Prešov (3 roky). Asi pol roka po skončení záruky popraskalo tesnenie na každej lamele žalúzií ako keby ste ich po 1 cm nastrihali nožnicami a začína to odpadávať. Firma hrá už pol rok mŕtveho chrobáka a doteraz som nedostala od nich žiadne stanovisko. Nie je to lacná záležitosť a stalo sa to krátko po skončení záruky. Aké sú možnosti nápravy? Každá rada dobrá, ďakujem.
Odpovedať
@lea_z uz aj zaluzie su take, ze dva roky a koniec? Je smiesne, ako to nekvalitne vyrobcovia dokazu vyrobit. Treba ich skusat len bombardovat, aj ked ktovie, ci sa vobec nejakej nahrady skody dockas.
Odpovedať
Profilova fotka
@lea_z kedze uz nemas zaruku jedine na vlastne naklady, najlepsie celoplosne vymenit zaluzie, ak sa firma tvary ako ze neexistuje tak od niekoho ineho, daju sa vyrobit ak nemas specialne ramy alebo co si.
Odpovedať
Profilova fotka
@brenimus od toho isteho by som uz v ziadnom pripade nebrala. ved to by bola riadna hlupost!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@klopatka no ved presne to som napisal, mas pravdu, bola by to hlupost, este by to mozno neurobili poriadne alebo co, take riziko
Odpovedať
Profilova fotka
@brenimus aj keby urobili poriadne ale potom sa zase bat, ze sa to iste po troch rokoch zopakuje? to fakt nie! inu firmu zvolit, popozerat poriadne referencie. ale ja osobne si myslim, ze aj tieto sa budu dat nejako zachranit, ze ich nebude treba hned vsetky vymienat.
Odpovedať
@lea_z ja by som im nechala poriadny odkaz alebo by som išla priamo do firmy, podala sťažnosť a nové žalúzie by som si objednala inde, bohužiaľ po záručnej dobe ako písali naozaj len na vlastné náklady :(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?