Odpoveď na príspevok od rkorba:
Zakry cely ram okna s tepelnou izolaciou, bude to… @rkorba 😂 dobrý nápad, ale je to aj na ramoch okien, nie len hlavnom rámeOdpoveď na príspevok od matejb96:
@rkorba 😂 dobrý nápad, ale je to aj na ramoch oki… @matejb96 od čoho to máš ? mám viac ako 15r biele plastové a stále ako nové, akurát sa pravidelne čistia nejakým saponátom, hlavne parapety, čistiť ide technickým benzínom ,na plast reaguje hlavne trichlor, perchlor a podobné ale veľmi jemne, lebo ho môže úplne naleptať, tesnenie stačí pretrieť silikonom aby nestvrdlo, zámky pripravkom na zámky je tam olej s grafitomOdpoveď na príspevok od matejb96:
Prosim vas, viete mi niekto poradiť, ako prelešti… @matejb96 Radšej si poškodenie nevšímaj, aj tak časom naňho zabudneš. Akýkoľvek zásah do PVC rámu - rozleštenie, či použitie nejakej (aj na pohľad neškodnej) chémie znamena riziko, že za istú dobu sa bude "ošetrená" plocha odlišovať od ostatnej. A toto bude potom horší problém.Odpoveď na príspevok od matejb96:
Pripravok s krorym isla zostarnuta folia dole raz… @matejb96 ked su tam skrabavce od hubky, kym tie okna budu sluzit, tak ich este kooopa pribudne, lebo niekedy treba ramy umyt poriadne. Naozaj neries, hlavne, ze okna su funkcneOdpoveď na príspevok od wolodymyr:
Videl som video kde plasty ci uz na ute alebo pla… @wolodymyr môžem vyskúšať na starej stolicke a dám vedieť