Fólia na rám plastových okien

Dobrý deň, chcela by som poradiť, máme jedno okno, ktoré sme pre krátkosť času kúpili biele, medzičasom sme sa však rozhodli že na prízemie dávame okno zvonku zlatý dub, viete mi poradiť či sa na to biele okno dá dať nejaká fólia alebo farba aby nám to okno nekričalo? Za akékoľvek rady ďakujem.
Odpovedať
@martina219 Nie nedá. Resp. dá, ale nebude to vyzerať dobre. Samolepiaca do roka opadne, alebo stratí farbu alebo sa od slnka zdeformuje a farba sa olúpi. Nechaj to už biele, čokoľvek spravíš, bude to na spôsob Pat a Mat.
Odpovedať
@martina219 Prestriekať na hnedú farbu by nemal byť problém. V robote striekame kopec plastov ktoré sa testujú na životnosť 10r.. Skúste zavolať autolakýrnika len možno vám dá takú cenu že kúpite za to nové okno lebo všetko to nachystať zaberie dosť času.
Odpovedať
@martina219 folia odpadne, bude sa supat to by nebola vdacna investicia, prelakovat sa da ako pise jumt, ale co viem ja tak stoji to pomaly to iste co nove okno aj s robotou.
Odpovedať
Profilova fotka
Skor by som investovala do prestriekania. Ta folia ti casom zlezie dole, bude sa supat a budes mat problem, po ktorom sa rozhodnes onko aj tak prestriekat
Odpovedať
Profilova fotka
Nove okno alebo prestriekat, ako pisu folia sa zacne nepravidelne lupat a bude to skaredo vyzerat, dajte si to autolakoniach nacenit a potom vo firme s oknami kolko by to stalo a rozhodnite sa podla toho :)
Odpovedať
@martina219 ako píšu vyššie nešla by som do tej fólie ona na začiatku síce môže vyzerať fajn, ale časom sa opotrebuje a začne sa šúpať potom to už nevyzerá pekne, ale tak, že to okno má asi aj tristo rokov, striekanie okna je podľa mňa drahšie ako nové okno, ja by som išla do nového okna :)
Odpovedať
@martina219 mozno by sa dala dat folia a prelakovat transparentnym lakom ako obrana proti uv.. len sa obavam ze to neolepis pekne, mozno by sa dali problemove miesta zatrat a pod, je to na tvojej fantazii
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?