Okna v zimnom období

osádzali ste okná aj v zimnom období ? okolie Popradu Ak by som teraz niekedy objednal, okna by boli 4-6 týždňov Neviem či do toho ísť alebo nechať to na jar, zas budem musieť nejak zadebniť otvory
Odpovedať
@tino2 ja som osadzal na Vianoce :-N vsetko ok.
Odpovedať
Profilova fotka
@tino2 & @snowy66 A ja 30.12... :-D :-D :-D A takisto O.K.
Odpovedať
objednavaj 8-)
Odpovedať
Mozes.Oknam sanic nestane akurat budes mat dlksie chlapov na stavbe kym im napuci pena.Ale kludne si objednaj a nebojsa.
Odpovedať
@tino2 do Vianoc kludne osadzaj, cez den tie teploty nie su hrozne. Penu pouzit zimnu :).
Odpovedať
My sme davali ked bolo -7 a snezilo nam cely den. takze v pohode.
Odpovedať
Aj môj brácho dával okná v decembri a nemali nejaký extra problém až na to ako hovorila kolegyňa tuto vyššie že im nechcela pena pracovať tak ako mala ale nakoniec to dopadlo fajn.Trvalo to trošku dlhšie ale nič svetoborné.Myslím že nemáš nad čím rozmýšľať lebo keď budeš mať okná aspoň stihneš niečo porobiť v zime vnútri
Odpovedať
nie sme z popradu ... ale aj my sme dávali 21.12.a v pohode :)
Odpovedať
Profilova fotka
-v pohode,existujú aj zimné peny a keď to montujete ešte na parozabrane pásky,nie je sa čoho bať,musia to vymeniť z demontážou za jeden deň v pohodke aj s osadením parapetných dosák tak že čo sa týka zimného obdobia je to také náporove vyvetranie miesnosti nič viac,a druhá vec,nech už začnu slúžiť tohto roku,nie na jar a leto.... ;-)
Odpovedať
@stolarstvojf no ono je to novostavba z tehly, len obvodové múry a nosný stredový múr + strecha je hotové.Priečky niesú. Podkrovný podpivničený dom. Žiadne kúrenie. Stavať sa začalo v máji.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?