Farebné okna na rodinný dom

dobrý deň, chcela by som sa spýtať ľudí, čo sa rozhodli pre ferebné okna (zelené, modré, žlté...) na rodinný dom, či po čase neoľutovali rozhodnutie. a chcela by som poprosiť o inšpiračné obrázky a fotky, ako ste doladili fasadu, strechu, ploty atd.... dakujem veľmi pekne.
Odpovedať
@mathildica168 Nedávaj si farebné. Maximálne nejaký drevodekor. Farbu rámu okna už nezmeníš, keď to vyjde z módy alebo sa ti zunuje. A nechceš mať asi slovenský Hundertwasserhaus. =-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mathildica168 to by som si nedal na dom, dal by som si nieco co bude stale moderne, popripade nieco bude aj desat rokov vyzerat fajn, farebna farba sa podla mna olupe... a ked si das take vyrobit uz cesta spat nieje...
Odpovedať
Profilova fotka
@mathildica168 http://www.modrastrecha.sk/blog/lucy_... napriklad
Odpovedať
@mathildica168 ako uz aj chalani napisali, tak by som nikdy nespravila to, ze by som dala na dom zelene okna. Okna kupujes na desiatky rokov a nie je urcite obdobie pokial je to v mode. Dobre si to rozmysli, aby si to potom nebanovala!
Odpovedať
@norcima waaaw :-o
Odpovedať
jasne,ze by ste si nedali,ked nemate take citenie. ale clovek, ktory k tomuto stylu inklinuje to asi nikdy neolutuje. ved snad nejde na bungalov davat farebne okna. ja by som si dala farebne, paci sa mi to.
Odpovedať
@zemie ale farebne okna nie su v mode, to je o style. kedy boli farebne v mode? keby to bolo o mode,tak si da antracit
Odpovedať
@hoblinka13 ano mas pravdu, dobre si ma opravila. No aj tak si myslim, ze farebne okna nie je spravna volba. Ale moze to byt kvoli tomu, ze mne sa takyto styl moc nepaci.
Odpovedať
@zemie Presne, vec vkusu. Mame obojstranny zlaty dub a velmi sa nam pacia. Nikdy by som nedal biele, ani z interiéru.
Odpovedať
@zemie To, že sa to tebe nepáči neznamená, že sa to nemôže páčiť niekomu inému. Ak sa jej to páči, nech do toho ide. Videl som na dome už aj žlté vchodové dvere, aj zelené tmavé okná a vyzeralo to fajn. Len treba k tomu proste ladiť celý dom
Odpovedať
Profilova fotka
@mathildica168 ak sa ti to páči a si stotožnená s tým, že sa ti to bude páčiť aj za 10 rokov, prečo nie, u nikoho som to nevidel, iba na takých chalúpkach a chatkách čo majú chatári ale to bolo drevené okno natreté na farebne, čo som pochopil ty chceš normálne si dať farebné vyrobiť, ak to bude fajn zladené celkový dojem môže byť ok, hlavne aby si si to po pár rokoch nerozmyslela :)
Odpovedať
Profilova fotka
My ich planujeme a je mi jedno kto co vravi ... zelene zvonku nieco ako RAL 6005 a zvnutra biele - vsadzam na biele omietky v ktorych sa biely ram "strati" a nebude to v interieri take rusive. Viem ze ste chceli real skusenosť ale vela takych odvazlivcov na MS nenajdete preto mate dve moznosti - budto naberete odvahu alebo nie :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mame zatiaľ takto ale znútra je drevodekor je to v prírode pri lese s nám sa strašne páčia zelené znútra ne drevodekor
Odpovedať
@mathildica168 Dali jsme žlutá okna. Mě to bylo víceméně jedno a manželka je chtěla. Mě baví, že je nemá každej a je o čem se bavit. Teda ani ne tak my jako starousedlíci. A PPLko nás taky najde vždycky hned. A když mě přestanou bavit, tak mi to bude jedno stejně jako na začátku. Jsou to jen okna od baráku, nezáleží mi na tom. Ale ta jinost mě teď baví :)
Odpovedať
@r4d3k74 Nemohol by si prosím pridať fotku? :-)
Odpovedať
@roberttos
Odpovedať
@r4d3k74 jej to je krasne, konecne nieco ine :-) mne sa tieto vase okna moc pacia aku budete davat fasadu??
Odpovedať
@r4d3k74 Dobré to ukáže. Je to také svieže, myslím, že dobré rozhodnutie ste spravili ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?