Dvere 60cm do pivnice

Zdravím, na rodinnom dome chceme vyrezať otvor pre dvere do pivnice zo záhrady, aby sa nemuselo obchádzať. Chceli by sme tam dvere len 60cm a chceli by sme tam nejaké bezpečnostné dvere. Predávajú sa (v takom rozmere) niekde nejaké také pivničné dvere bezpečnostné? Alebo sa také dajú spraviť len na mieru u niekoho? Ďakujem za odpoveď
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od strimerko:

Zdravím, na rodinnom dome chceme vyrezať otvor pr…
@strimerko ja osobne to vidím na výrobu na mieru. Na pivnici asi nemusia byť zateplené, bude stačiť joklový rám a nabodovaný plech, možno s vnútornou výstužou, možno aj bez, ale hlavne s falcom a do plechovej zaliatej zárubne. A s kvalitným kovaním. To by myslím na pivnicu malo stačiť. Prípadne aj so západkovými kolíkmi. Šesťdesiatky bezpečnostné hotové asi nezoženieš. Niečo podobné mi vyrábali pred x rokmi učni v reedukačnom ústave. Vtedy ma to stálo smiešne peniaze, lebo to vyrobili iba za cenu materiálu.. A majstri sa tešili, že majú čím učňov chovancov zamestnať a niečo sa praxi naučili.
Odpovedať
60 cm je zalostne malo, predstav si, ze nesies pred sebou debnicku jablk, tak sa budes musiet otacat qby si presiel. Aj na WC sa uz davaju 80 dvere, nie to do pivnice, kde sa predpoklada, ze budes maniplovat s nejakym bremenami.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zicher:

@strimerko ja osobne to vidím na výrobu na mieru.…
@zicher a viete o nejakej firme/majstrovi ktorá/ktorý také dvere vyrába?
Odpovedať

@zicher a viete o nejakej firme/majstrovi ktorá/k…
@strimerko firme? na toto???? tak to by mi nenapadlo riešiť takú banalitu cez firmu.
Odpovedať

@zicher a viete o nejakej firme/majstrovi ktorá/k…
@strimerko zalezi na rozpoctu, muzete jit do adla ty vam je klidne vyrobi ale bude to neco stat. Pripadne zkuste oslovit zamecnictvi(kovovyrobu) v okoli. Dalsi moznost je dat navic mriz za/pred dvere podle otevirani a koupit obyc dvere(ac 60 sehnat nebude taky uplne jednoduche)
Odpovedať

Zdravím, na rodinnom dome chceme vyrezať otvor pr…
@strimerko je to len chvilka googlenia https://www.kompletnebyvanie.sk/p/346...
Odpovedať
Nakoniec sme kupili 80ky plastové v OBI a bude. Ďakujem za odpovede.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?