Dokončenie steny: rady a tipy pre stavbu doma

Ahojte. Viete mi poradiť, ako dokončit túto stenu pri terasových oknách, pripadne čo nakúpiť. Myslim, že by som to mohla zvládnuť . Ďakujem 🍀
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sofiastella232:

Ahojte. Viete mi poradiť, ako dokončit túto stenu…
@sofiastella232 .. neblaznite...!! Hodinový manžel, 2-3 hodiny prace doobeda, poobede upracete a pijete kávu pri nových "špaletách". Navrhne Vám riešenie, pekne a rýchlo to urobí. Na druhý deň si to namalujete a vybavené. Môžete byť šikovná, zručná, ale toto nechajte na chlapa... má náradie, už to robil..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sofiastella232:

Ahojte. Viete mi poradiť, ako dokončit túto stenu…
@sofiastella232 tiež to tak vidím, ako @brapene. Je to síce jednoduchá záležitosť, ale pekne to bude vyzerať iba od človeka, čo to nerobí prvý krát... On si kúpi rohovník, sieťku, APU lištu, zatrie vyrovná, Následne po zachnutí preomietkuje.. Na tomto sa prosím neuč klebrovať a omietať..
Odpovedať
https://www.youtube.com/watch?v=8McyK...
Odpovedať
Profilova fotka
Nieže by som ťa chcel podceňovať, ale úplne súhlas s komentármi hore. Cenovo ťa hádam aj lacnejšie vyjde, keď ti to príde niekto spraviť, ako keby si mala na to všetko kupovať. Plus ten čas, čo by si pri tom strávila a ak to budeš robiť prvý raz, tak toto asi nie je úplne vhodné miesto na učenie sa.
Odpovedať
Profilova fotka
No ja by som sa do toho sama veru nepúšťala. Však odborník to ma za chvíľu hotové a budeš mať istotu, že je to dobre. Takto by to tebe zabralo čas, nervy a možno by si to nakoniec aj tak musela dať niekomu urobiť.
Odpovedať
tiez by som sa obratil na niekoho skuseneho radsej. ti hodinovi manzelia ani za svoju robotu zas tak nepytaju tak vela.
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim, ze na nete najdes vela ochotnych odbornikov, ktori to maju za hodinku zmaknute a mas klud. Naco sa chces do toho pustat bez skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
nie je to velmi narocne, to je pravda. ale len ak mas s tym uz skusenost. inak by to zabralo aj cely vikend.
Odpovedať
Ďakujem krásne zo ❤️ za všetky rady
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?