Odpoveď na príspevok od strimerko:
Zdravím, viete mi prosím poradiť nejakú firmu z P… @strimerko adlo, ale treba poriadny budgetOdpoveď na príspevok od raziel628:
Za me jediny duvod k bezpecnostnim dveri(pokud ne… @raziel628 zbytočne platiť vyššiu poistku, všeobecne sa najviac vykrádajú práve zabezpečené objekty,a info o majetku majú len známi ktorí tam boli,banky by mali byť najlepšie zabezpečené a predsa sa vykrádajúOdpoveď na príspevok od duzu:
@raziel628 zbytočne platiť vyššiu poistku, všeobe… @duzu to bych zas uplne netvrdil pocet vykradenych RD nebo chat je za rok mraky naopak fyzicke kradeze bankovnich pobocek je dost malo a naustupu. Samozrejme nastaveni vyse pojistky je kazdeho vec ale pak clovek nesmi byt prekvapen ze dostane z pojistovny v pripade plneni kracenou castku...Odpoveď na príspevok od raziel628:
@duzu to bych zas uplne netvrdil pocet vykradenyc… @raziel628 budeš sa trápiť z dveramy ked sa dostaneš jednoduchšie cez okná?, u nás vykradli obchod krampáčom cez múr v noci,jeden ochlasta išiel domov a bolo mu čudné čo tam robia cudzí a zavolal policajtov ,hotovosti v bankách je stále menej no väčšie majú zlato dnes sa vraj najviac oplatí , netratí pri infláciiOdpoveď na príspevok od duzu:
@raziel628 budeš sa trápiť z dveramy ked sa dosta… @duzu proto rikam je dulezite znat VOP pojistky co clovek ma pokud vyzaduji na nejake plneni tri bodove zamykami a nechci resit okna dam to co je max co chce pojistovna abych splnil danou tridu pozadovanou pojistovnou. Ja resil i okna atd... kdyz tak prijede PCO kdyz nikdo neni doma nebo udela hluk ze vzbudi celej barak to je o co mi slo. Jinak bankovni pobocky zlato nedrzi mimo to prodavane koncovym lidem (a to dost vyjimecne). Obecne vetsina komernich bank nedrzi zlato jako rezervu ale pouze jako zbozi nebo max jako kolateral...Odpoveď na príspevok od raziel628:
@duzu proto rikam je dulezite znat VOP pojistky c… @raziel628 v dnednej dobe uz aj ked chce clovek hotovost tak ani bankomat jej nema a na pobockach po ziadostiOdpoveď na príspevok od shadowmilan:
@raziel628 v dnednej dobe uz aj ked chce clovek h… @shadowmilan jojo to nerozporuju