Bezpečnostné vonkajšie dvere do drevodomu

Ahojte, hľadala som po fóre ale nenašla som odpoveď. Zo Sherlocku mi odpísali že ich dvere sa nedajú osadiť do drevodomu. A teda ak chcem mať kvalitné bezpečnostné dvere od koho? Alebo je to nereálne mať v drevodome kvalitné dvere a musím sa zmieriť s lacnými papierovými? :/ Alebo mi ešte napadlo možno urobiť nejaký obklad - preprípravu aby ich vedeli osadiť len neviem či je to reálne. Má niekto s tým skúsenosť? Ďakujem
Odpovedať
1
2
@kicilanka hlavne si zisti od inych firiem co robia taketo dvere ci je mozne, aby ich dali na drevodom, pripadne ci si oni vedia spravit pripravu na to, ak to nejde jedine co ma napada je ze proste tu cas kde pojdu dvere osadit ako na dvere ale to uz by asi moc dobre nevyzeralo :/
Odpovedať
Skúsenosť nemám. Ale čo viem, tak do domu sa dávajú plastové, hliníkoé (papierové max. do interieru). Bezbečnostné dvere nepotreubješ - zlodej ak bude chceieť, vojde oknom. Bezpečnostné dvere majú opodstatnenie v paneláku, kde sú dvere jediným vchodom do bytu. Na dome máš však množstvo okien, terasových dverí.
Odpovedať
@btus hm no ved toto ze aj okna chcem bezpecnostne urcite a pripadne nejake este technologie pouzit ked uz by doslo k vlupaniu.
Odpovedať
Niet zamku cez ktory by zlodej nepresiel ked bude chciet... Valko mal aky bezpecnostny system a aj tak sa k nemu dostali... Sam ich pustil...
Odpovedať
Profilova fotka
@kicilanka na dome su bezpecnostne dvere velka zbytocnost lebo je vela moznosti ako sa tam dostat. a ak nebudes mat vsetky okna take iste ako vchodove dvere tak sa zlodej dovnutra dostane. Problem je tam cena, a moznosti ako to spravit, ak budes mat nejake speci okna dvere atd tak sa dostanes s cenou za okna a dvere na polovicu ceny celeho domu.
Odpovedať
@zita19 @psychx ano to je pravda, ale uz len to ze sa mu tam nedari dostat lahko dnu tak ho to moze odradit od dalsieho snazenia sa. Niektory vraj chodia s magnetom a pokial ho daju na dvere a zistia ze vypln nie je papier tak sa ani nesnazia a idu prec skusat inde kde sa im to lahsie podari. Sherlock ma aj kukatko ktore je napojene na mobil a ked mi niekto bude stat za dverami pride mi sms s tym ze viem sa s nim spojit a zlodej nebude vediet odkial ho ja vidim ci som dnu alebo nie, zaroven viem hned napr kontaktovat policu ze niekto sa mi dobija do domu. Kazdopadne pre moj lepsi pocit radsej by som lepsie dvere, pes na zahrade a lepsie okna. Je mi jasne ze neexistuje 100% zaruka ze aj cez bezpecnostne systemy sa nikto dnu nedostane ale to uz by musel ist cielene dnu s tym ze sa mu oplati ist dnu za kazdu cenu a ukradne cenne veci. Inak sa mu neoplati sa dobijat niekam kde to nema iste co najde.
Odpovedať
@kicilanka do domu zlodeji nechodia vchodovými dverami. Ved treba dať štandardné vchodové dvere. A hotovo.
Odpovedať
@pistikus ja dakujem za plnohodnotne rady nedavat si bezpecnostne dvere, ale je to nase rozhodnutie a pokial ich chceme tak si dame :) a hlavne som sa pytala na nieco ine, nie ci si ich dat alebo nie :)
Odpovedať
@kicilanka naco bezpecnostne dvere??ak chcem vylupi drbnem sa cez okno...vyhodene peniaze...radsej tie prachy dajte do zabezpecovacky(popripade aj napojene na pult CO)
Odpovedať
@kicilanka u nas na dedine zbytocne;) dajte prachy inde ;)
Odpovedať
@kicilanka neber to zle, ale davat na dreveny dom plechove dvere? Jasne, ste sa rozhodli, ale skor treba investovat do zabezpecovaciek na okna a dvere. Sused na chate mal oplechovane dvere, mreze na oknach a zlodeji mu rozobrali stenu krompacom a aj tak vykradli :-S
Odpovedať
@zita19 @kicilanka Nic v zlom suseda,ale pri stavbe tie peniaze pojdu ako potokom.tych plus minus 1500 eur vies investovat lepsie. Na konci budes rada za taku radu.... ;) ale jasne ak ich chces tak ci tak skus ist za odbornikmi ci sa vobec daju spravit bezpecnostne dvere do drevodomu...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kicilanka kazde dvere sa daju osadit do drevodomu..., jasne ze vyplnena zarubna betonom.., nie...., inak co pod bezpecn. dverami rozumies..? ze tam bude drzat magnet........??? a na stene drevodomu ked nebude drzat magnet.., co potom.......??? zlodej zoberie STIHL-ku a .....??? ked mas taku paranoju, tak pridaj na dvere aj mreze......, na tych magnet tiez drzi.... :) idete stavat na vychodnej ukraine, ze mas taketo obavy..?
Odpovedať
@kicilanka pises tu velmi naivne a amaterske veci vid magnet, vinkajsie dvere nie su z papoera ziadne na svete, teda u nas v panelakoch. Na okna das dufam nejake pancierove skla prioadne mreze. A kedze mas drevodom tak pozor dom je zo sadrokartonu, polystyrenu a tenkej dosky zvnutra s vatou to ti stenu prepili pilkou ako nic najdes si v stene vyrezanu dieru. Odporucam teda betonovy dom alebo drevodom obalit zeleznym plecom cca 10mm aspon, najlepsie nerez. Seriozne ak mas paranoju daj vyssi plot, alarm, kamery, napojenie na policiu a n i e b blbosti ako bezpecnostne dvere.
Odpovedať
@sysell nie su papierove tvrdis? a toto je co? https://www.youtube.com/watch?v=7E3Zu... takze tie lacne dvere za 150€ su akoze z coho robene? a este ich prezentuju ako bezpecnostne. A ano predstav si ze napr od Sherlocku je vnutro kovove, a uz som citala aj taky pripad kde to takto skusali zlodeji s magnetom, takze naivne amaterske veci? A svoj sarkazmus si nechaj doma pre niekoho ineho, pretoze tvoj prispevok je cista buzeracia a vysmech, ktory ma absolutne nezaujima. Neposkytol si mi odpoved na moju otazku a ked nemam co mudre povedat tak som ticho ta neucili?
Odpovedať
www.dvere.sd.sk
Odpovedať
@m249 dakujem ale : Tento web je nedostupný Adresu IP servera www.dvere.sd.sk sa nepodarilo nájsť.
Odpovedať
Profilova fotka
tak tu som ti nasiel kontakt....: . http://www.p-kovo.cz/cz/trezorove-dve... (maju ich teraz v akcii..) tu budu mat aj kuklaci co robit...........
Odpovedať
@mimms dalsi do radu.....
Odpovedať
skus Adlo, ale zrejme dopadnes ako Sherlock. Kovova zarubna sa osadza tak, ze do stien sa vlozia roxory o ktore sa ta zarubna privari a medzi zarubnu a mur sa vyleje beton aby nevznikla ziadna vzduchova medzera cize aby sa nedala zarubna roztiahnut. Pri drevodome toto vsetko straca vyznam, sice by tam zarubna isla upevnit a s nou aj dvere ale ako celok by to zrejme neplnilo svoj ucel. Preto ti zrejme napisali, ze do drevodomu to nejde. Sice to ide, ale nikto ti za to rucit nebude a nevezme na seba tu zodpovednost. Skuste pozhanat stolara, co by vam urobil kvalitnr dibove dvere, je to tvrde drevo...
Odpovedať
Profilova fotka
@kicilanka ani sa nemôžeš hnevať na odpovede. Sú to skúsenosti ľudí. Je vážne zbytočne dávať bezpečnostné dvere na drevodom. Ak trpis paranojou, problém ti to nevyrieši. A vedz že extrémne zabezpečené domy už na prvý pohľad lákajú, lebo teda asi je co chrániť...
Odpovedať
@kicilanka kde si citala, v novom case? Prosim ta mas problem s pochopenim textu? Vidis ako tie dvere otvaraju? Kopu, pacia, pouzivaju baranidlo a hovoria ake su na hovno. Chapes ze na dome kde mas okno im staci kamen rozbiju ho a su dnu? Naco su ti potom dvere. Dufam hlavne ze na terasu si das nejaku 3m presklenu stenu samozrejme, tam ti uz bezpecnost nevadi? Budes mat dvere na terasu? Ukaz projekt hned uvidime. Chapes ze riesis uplnu kravinu? Ten sherlock si kludne do drevodomu daj, da sa osadit len bude hovno ucinny kedze mas steny z dreva a papiera. To je lahsie slravit dieru do sgeny domu ako sa trapit dverami.
Odpovedať
@kicilanka idem ti napisat sukromnu spravu...
Odpovedať
@jankazb skusenost ludi je jedna vec a byt sarkasticky ba priam az odporny je druha vec. Vsetko sa da vysvetlit aj normalnym sposobom a nie ako tu podaktorí na urovne 15 rocneho dietata. vid sysell ci fotka trezora. To asi aj doma sa tak bavia so svojou zenou tak mi je jej luto. Myslim si ze mudrovat vie kazdy ale mudry naozaj je malokto. To uz ako my sa rozhodneme je cisto nasa zalezitost a nikto nema pravo ma za to urazat a vysmievat sa mi alebo snad ano?
Odpovedať
@kicilanka dam ja radu. Kasli na nejake bezpectnostne dvere, kto chce vykradnut, ten si najde cestu. Kup trezor, kamery, fotopascu, pekneho strazneho psa a mozes kludne spavat.
Odpovedať
@kicilanka prosim ta ked neches pocut realitu a hudies si svoje co caklas? pozri si prvych zo 10 odpovedi kazdy ti odpovedal normalne ze je to zbytocne. Vchodove dvere do domov sa davaju normalne hlinikove, plastove drevene ake len chces. Ked ches bezpecnostne daj si bezpecnostne. Vies preco tiich nechceli dat? lebo zarubna tych dveri sa ukotvi pomocou zeleza do betonovej steny a nasledne sa to vyleje betonom. Toto ti je v derevodome asi zbytocne kedze steny ti presekne hocikto sekerou, alebo ti to vypaci aj srobovakom. Chapes ze stena v tvojom dome je slabsia ako dvere a zarucna sa neda ukotvis dostatocne. A dalej neviem ci su dvere odolne voci poveternostnym vplyvom. A tak isto si neodpovedala ci budes mat dvere na terasu alebop nejaky HS portal a podobne., Urcite budes tak naco su ti tie dvere? Pouzi mozog a odpis naco ke mas cely dom plny sklenenych vyplni? Nevies odpovedat? Ja mam pravo robit vsetko co neni zakonom zakazane a popuzivat sarkazmus neni zakazane, ak chces cenzuru vol caputovu a podobnu fasisticku cenzorsku opoziciu ta mi to potom mozno zakaze. A este update, pozrel som tvoj podorys tie 1,8m siroke slenene dvere do spalne das z coho? Myslis ze niekto normalny by nesiel do domu cez tie dvere a siel by sa radsej bavit s vchodovymi?
Odpovedať
Profilova fotka
@kicilanka berieš sa príliš vážne. Zbytočne precitliveno reagujes. Proste ti všetci povedali ze je to fakt blbosť a peniaze vieš vyhodiť i inak.
Odpovedať
@kicilanka dostala si dost logických argumentov, mozno niektore neboli napisane tak aby sa nedotkli tvojho jemnocitu, ale ako nikto ta tu neurazal, mozno po precitani vsetkych tvojich odpovedi chlapi prepli do automatického modu "panicka si vymysla". Keby si takto diskutovala so svojim drahym, tak tiez by prepol do rovnakého modu. Aj ked po tom ako reagujes je mi jasne, ze ta ma dobre nacitanu a ten mod dobre maskuje... :-S A teraz uplne seriozne. Vymyslas absolutnu (ako to len napisat a nepouzit slovo kravina) lebo v tvojom dome bude toolko dalsich miest na vlamanie, ktore pripadny zlodej prekona s ovela mensou námahou. Aj ked das uplne najsamobycajnejsie hlikoko-plastove, hlinikove alebo drevene dvere, zlodej ku vam pojde cez okno od zahrady, nie cez dvere od ulice...
Odpovedať
@sysell @originalx @jankazb @zita19 vase nazory je jedna vec to vam neberiem - vy by ste si ich nedali fajn. JE to vase rozhodnutie vasa vec vas problem. Avsak ja stale opakujem jednu vec ktoru zrejme vy mate problem pochopit a to tu, ze otazka bola jasne polozena, a nikde nevidim otazku ci si mam bezpecnostne dvere do drevodomu davat alebo nie. Pytala som sa jasne na to ci je realne mi osadit do drevodomu bezp.dvere (kvoli kontrukcii) Ak nechapete rozdiel v otazkach a vasich odpovediach, tak ste evidentne na zlej stranke. Ja pytam uplne inu radu ako vy mi radite. Ak si budem chciet dat trezor dam si trezor, a budem chciet si nedat ziadne vstupne dvere tak si ziadne nedam. Proste sa pytam nanieco uplne ine a vy pisete ulne o inom ako ja potrebujem vediet. Ja momentalne som chcela radu ohladom dveri, potom budem riesit okna, a tak budem riesit vnutrorne bezpecnostne systemy. Uprimne ja nemam tolko volneho casu tu riesit vase nesuvisiace veci. Bud sa vyjadrujem k veci alebo sa nevyjadrujem vobec ale to je asi trend socialnych sieti ze kazdy sa montuje tam kde nema a dokazuje si tym svoje ego. Dakujem za vas cas uz viac reagovat nemusite. pekny den vsetkym
Odpovedať
@kicilanka výhodou diskusi na forach je aj to,m ze clovek sa dozvie podrobnosti k svojmu problemu, o ktorých mozno ani netusil. Ty si sa dozvedela, ze problem nie je v tom, ze ci ano ci nie bezpoecnostne dvere ale to, ze 99% bezpecnostnych dveri ma zasadny problem a to je ich bezpecne osadenie do drevostavby. Omacky o tom, ze ides zabezpecovat svoj relativne zraniteny dom zbytocnou investíciou, su pre teba uplne zbytocne... Panicka si vymyslela, panicka bude dupotat nozickami... :-N
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?