Ako vyriešiť dočasnú bránu na stavbe?

Zdravim ludkovia, ako ste riešili dočasné oplotenie? nemate niekto bránu, ktorú už nebudete potrebovat? Pozemok mam zatial oploteny takym starym pletivom ,ale vstup bude treba urobit? a lokalika Ivanka pri Dunaji, dakujem
Odpovedať
@nikuska6371 akakolvek stara brana podla mna vyriesi tvoj problem.. mam kamarata, co toto riesil.. najskor chcel kupovat nejake docasne oplotenie, ale potom dostal tip, ze v zbernom dvore, nech sa poobzera.. a narazil tam na pomerne staru, ale funkcnu branu.. mozno by bolo fajn sa aj takto skusit pozriet, ak takyto dvor v obci mate..
Odpovedať
No jasne, ak to ma byt len nieco docasne tak hocijaku staru branu aku najdes, kludne aj v tych zbernych surovinach alebo po znamych sa skusit popytat nech sa aj oni popytaju a myslim, ze sa aj najde niekto kto bude rad, ze sa zbavi staraj brany napriklad aj iba za odvoz, ze nebudete musiet nic ani platit. Stoji za to sa popytat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mám 2 m vysoke pletivo a dal som z jaklu pozvarat 4 m širokú bránu tu som na retiazky s vysiacou zámkov zamkol k stĺpiku a bolo.. môžem odfotiť ak bude treba :)
Odpovedať
https://dom.bazos.sk/inzerat/74277439... brana za 50e
Odpovedať
5-6 dosiek, zopar klincov, a pletivo z plotu v mieste kde chces mat branu a je vyriesene. Ako pisal jiri, retiazkami upevnit k stlpu.
Odpovedať
@jiri_m prosim o foto, lebo som uplny antitalent , a aby som vedela poriadne dat pokyny, co vlastne chcem diki :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuska6371 takto nejako...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?