Ratanové kreslo v obývačke

Často vidím v obývačkách ratanové kreslá. Ak máte niekto doma sú pohodlné? Páči sa mi ich vzdušnosť a rozmýšľame nad kúpou. Prípadne niekto skúsenosti konkrétne s týmito kreslami? Ďakujem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nina004:

Často vidím v obývačkách ratanové kreslá. Ak máte…
@nina004 ... to ja, ak by som si sadol na také kreslo, tak ratan zbierame ešte dva týždne po baráku... alebo sedieť a nedýchať😂 ... ak sa Vám hodí do prostredia a ste naklonená k takému image, tak šup do toho... niektoré sú aj pohodlné..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od brapene:

@nina004 ... to ja, ak by som si sadol na také kr…
@brapene Páči sa nám výzorovo,ale nenašla som nič podobné v žiadnej predajni poblizku ,tak sa bojím či bude aj komfortné. Zas výzor nie je všetko 🤷
Odpovedať
Profilova fotka
Kamos mal dve v obyvacke. Na zacitku nadsenie potom podsedaky a nakoniec krasne zhoreli. To bola asi najvacsia uzitkova vlastnost. Stasne casom vzgali a sem tam sa nejaky odpojil a steniatku tiez chutili. Dizajnovka
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nina004:

Často vidím v obývačkách ratanové kreslá. Ak máte…
@nina004 na terasu paráda! Ale do obývačky, to som skeptický. V obývačke majú byť pohodlné pohovky, ktoré pohltia zúčastnených svojim pohodlím. To sa v žiadnom prípade o ratane povedať nedá. A ako píše wolodymyr, časom sa rozvrzgajú a praskajú, ako prútený košík. Nakoniec obanuješ kúpu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?