Kable v obývačke

Ahojte, developer našu obývačku nadizajnoval tak, že si môžeme rozhodnúť, na ktorej strane izby budeme mať TV, pričom na jednej strane ostali voľné káble. Keďže momentálne ich nechcem využiť, ale ani úplne zrušiť, chcel by som sa poradiť ohľadom prekrytia trciacich káblov na stene. Je to priestor pod schodami, chceli by sme tam urobiť oddychovu zónu, nejake kreslo, vankúše, hojdačka zo stropu, no nevieme si rady s tými káblami, ako ich zamaskovať.
Odpovedať
@indiemann Ja by som tam dal /prilepil / na celú dĺžku rohovú lištu širšiu a pod tú lištu by som uložil káble naľavo-napravo.. ;-)
Odpovedať
@indiemann v prvom momente mi napadlo takéto čosi, primerane hlboké, spraviť tomu "zadnú" stenu zo sololitu v strede police alebo ako treba a káble schovať za ňu. A dat tam dajakú dekoráciu malú alebo foto 🤔 Tvar môže byť aj iný a farba tiež, možno dekor alebo čo sa vám tam bude hodiť.
Odpovedať
@indiemann foto v ss, nedá sa pridať foto k príspevku 🙄
Odpovedať
@aandrea99 inak áno aj ja som nad niečím takým rozmyslal. Celkom dobre to vyzerá.
Odpovedať
@indiemann káble skráť a zaves obraz.😎
Odpovedať
@slavoslav Na tie káble by potom mohol zavesiť aj obraz typu Kristova posledná večera :-N :-N
Odpovedať
@technik007 neviem či s tebou zdieľa vkus, ale kľudne.
Odpovedať
Profilova fotka
všeličo sa s tým dá spraviť, či prekryť obrazom, poličkou alebo ich proste schovať za nejakú lištu, ak ich skrátiš, tak to pôjde ľahko. je len na vás ako sa rozhodnete
Odpovedať
@indiemann isto by som ich skratila, take dlhe nemusia byt a dala by som tam listu
Odpovedať
@fundasa to ne najjednoduchsie riesenie. ako tiez by som nic ineho nevymyslala, ked tam nic nejak nechcem mat a nasilu ekorovat, tak ze to teda niesom, ten priestor by sa mi pacil proste cisty
Odpovedať
Dobrý deň a stena je z akeho materiálu?zasekať krabicu ak je z iporu alebo ak je sadrokarton tak vyvrtať otvor na krabicu s pozdravom Guričan
Odpovedať
Dobrý deň, ďakujem za tipy. Najviac sa mi páči asi tá kombinácia skrátenia a nejaká skrinka s dvojitým dnom. Časom asi budeme riešiť presun tej telky na túto stranu, lebo z dispozičného hľadiska to dáva väčší zmysel. Zasekať by to šlo, keďže stena je z tehly.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@indiemann ked je z tehly , radsej by som nesekal, popraska ti to vsade naokolo, mozno aj na druhej strane ak je to interier. dal by som tam nejake umelecke dielo.
Odpovedať
@dent skôr som myslel drážkovačom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?